Naslovnica Novosti Svijet Žena (32) pozirala s mrtvom žirafom koju je ustrijelila

Žena (32) pozirala s mrtvom žirafom koju je ustrijelila

Žena iz Južne Afrike ovih je dana objavila na društvenim mrežama fotografije na kojima pozira s mrtvom žirafom koju je ustrijelila u lovu koji joj je, kao dar za Valentinovo, platio njezin suprug.

Poziranje Merelize Van Der Merwe sa mrtvom životinjom izazvalo je burne reakcije, a naročito fotografije na kojima se slikala sa srcem mrtve žirafe.

Suprugov poklon za Valentinovo

“Jeste li se ikada zapitali koliko je veliko žirafino srce? Apsolutno sam oduševljena svojim VELIKIM poklonima za Valentinovo”, napisala je uz sliku na kojoj u rukama drži ogromno srce izvađeno iz tijela ubijene žirafe.

Žena s mrtvom žirafom
Foto: Mirror.co.uk

Na komentare bijesnih aktivista za zaštitu životinja, ova je Južnoafrikanka odgovorila kazavši da “održivi lov pomaže očuvanju divljih životinja u Južnoj Africi, stvara nova radna mjesta i doprinosi turističkoj industriji”. Štoviše, u izjavi za Mirror organizacije za zaštitu životinja naziva je “mafijom prema kojoj nema poštovanja”.

Van Der Merwe, koja vodi farmu citrusa na sjeveru Južne Afrike, tvrdi da će smrt 17-godišnjeg mužjaka žirafe stvoriti priliku “da novi mužjak preuzme stado i omogući mu novu jaku genetiku”.

Taj ”užitak” je njezin suprug platio 1.500 funti

Ispričala je kako je sa suprugom isprva namjeravala Valentinovo provesti u nekom odmaralištu, ali promijenili s planove nakon što je izrazila želju da ide u lov na žirafu. Taj “užitak” njezin je suprug platio 1.500 funti.

“Godinama sam čekala svoga savršenog mužjaka žirafe. Što je stariji, to mu je koža tamnija. Obožavam kožu žirafe i činjenicu da je to kultna životinja u Africi”, rekla je.

NAJNOVIJI ČLANCI