žena rodila bebu sama na podu kuće

Melissa Dawson je bila sama u svom domu u New Jerseyu u četvrtak na večer kada joj je pukao vodenjak te je počela osjećati trudove. Trudovi su bili brzi i snažni te je znala da njezina beba stiže te da nema čekanja.

Melissa je pokušala dobiti supruga na telefon. On je bio u gradu sa njihovom dvogodišnjom kćeri kada je dobio poziv od svoje uzbuđene i preplašene supruge.

Melissa mu je rekla da beba dolazi, i to jako brzo: „Osjetim joj tijelo. Beba dolazi, dolazi“, govorila je dok se njezin muž žurio da stigne kući.

Melissa je rodila bebu dok je njezin suprug još bio na liniji. Rodila je svoju djevojčicu na podu svoje kuće. Uslikala se kako bi imala dokaz jer inače joj nitko ne bi vjerovao što se dogodilo.

Melissa je procijenila da je imala trudove oko 90 sekundi prije nego je rodila. Bila je to prava suprotnost sa ona 43 sata trudova u kojima je bila sa svojom prvom kćeri.

Kada je stigla hitna pomoć, morali su razbiti vrata od kuće budući da Melissa nije mogla ustati. Ispričali su se njezinom suprugu koji je stigao malo poslije njih. Melissa i bebica su prevezene u bolnicu gdje je potvrđeno da su potpuno zdrave.

Melissa i njezin suprug su odlučili nazvati djevojčicu Bria Belle. Njezino ime znači „lijepa i snažna“, što je istina i za bebu i za mamu. Uvijek će se sjećati Briainog dolaska na svijet pogotovo jer je sve snimila i kamera za dadilje koja je u to vrijeme bila uključena.