ZA PRAVU LJUBAV NIKADA NIJE KASNO: Udala se prvi put s 80 godina!

Maria Teresa Cobar je ljubav svog života, 95-godišnjeg Carlosa upoznala prije manje od godinu dana u domu umirovljenika u Miamiju, piše Živim.hr.

– Osjećam se fantastično i imam leptiriće u trbuhu. Za ljubav nikad nije kasno – rekla je Maria Teresa Cobar koja se sa 80 godina prvi put udala. Ljubav svog života, 95-godišnjeg Carlosa Victora Suareza upoznala je prije manje od godinu dana u domu umirovljenika u Miamiju. On je bio u sobi nasuprot njenoj.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Čim sam je ugledao, srce mi se ispunilo radošću – rekao je simpatični Carlos. Par se svakodnevno družio, te nije dugo trebalo da se zaljube, a potom i vjenčaju. U haljini boje šampanjca, s bijelim velom na glavi i buketom cvijeća Maria je prvi put stala pred oltar. Vjenčali su se u domu okruženi prijateljima, obitelji i zaposlenicima.

– Maria se nikad nije udavala. Sjetila sam se svog ‘velikog’ dana te sam napravila sve što je bilo u mojoj moći kako bi im ceremonija bila savršena. Pa ne udaje se svaki dan za svoju srodnu dušu – rekla je Allison, jedna od zaposlenica.

Kada je imala 26 godina, Maria se kao samohrana majka iz Guatemale preselila u SAD. Radila je kao dadilja i domaćica, te je cijeli svoj život posvetila kćeri Ani.

– Moja majka se nikad nije opterećivala hoće li naći supruga. Cijeli život, ja sam bila njen prioritet. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna što je našla ljubav života. Zaslužila je – rekla je Ana.

Suarez je rodom s Kube, a u Miamiji se preselio prije 56 godina. Čak 46 godina radio je u zlatarnici, a oženio se jako mlad i ima sina. Prije deset godina postao je udovac. Njegova unuka Katarina podržala ga je u tome da opet uplovi u bračnu luku.

– Kad mi je rekao što planira, bila sam presretna. Maria ga obožava i brine se za njega. I još su tako slatki skupa – kaže Katarina. Dodaje da ljubav zaista liječi sve boljke. Na vjenčanju vitalnog para svirali su mariachi, a Carlos je čak ustao iz invalidskih kolica kako bi sa suprugom otplesao prvi ples.

nikada-nije-kasno

– Dugi niz godina sam bila usamljena i ovo je veliki blagoslov – zaključila je Maria. Ona i Carlos preselili su se iz svojih odvojenih soba u apartman u domu umirovljenika gdje su započeli svoj zajednički život. A mi im želimo svu sreću svijeta.

Ovaj par je čisti dokaz da u pravu ljubav nikad ne smijemo prestati vjerovati. Bez obzira na godine. Ona nas pokreće, raduje, oplemenjuje i zato ljubite i volite se!

Ovdje pročitajte izvorni tekst.