Žena zvala pogrešan broj 20 godina: Na kraju je stekla prijatelja

Gladys Hankerson iz Delray Beacha na Floridi već 20 godina zove pogrešan broj. Stekla je dobrog prijatelja nakon što je dva desetljeća činila istu grešku.

Gladys je zvala svoju sestru u Marylandu i stalno je pritiskala pozivni broj 401 umjesto 410. Mike Moffitt s Rhode Islanda primao je njezine pozive.

“Tata me naučio da se uvijek javljam na telefon; nikad ne znaš tko je”, rekao je Mike.

U početku je zvala nekoliko puta dnevno

Gladys se ispričala kad god bi nazvala njegov broj i odmah bi poklopila, no nastavila je zvati više puta.

Jednog dana, Mike ju je odlučio spriječiti da brzo spusti slušalicu. Tražio je pojedinosti o svom tajanstvenom pozivatelju.

“Rekao sam: ‘Čekaj, čekaj, prije nego odeš, tko si, odakle si, što pokušavaš učiniti’, i počeli smo razgovarati”, prisjetio se.

Odgovorila je na njegova pitanja i podijelila da je razvedena i da je upravo izgubila sina. Otprilike u isto vrijeme Mike je izgubio baku i djeda pa su jedno drugo mogli utješiti. Time je započelo jedno lijepo prijateljstvo koje danas ima 20 godina. Mike je bio izuzetno ljubazan prema njoj.

“U to vrijeme bila sam potištena, a on me podigao; bio je jako fin”, rekla je Gladys.

U početku je zvala nekoliko puta dnevno

Dugo čekanje je završilo!

Ova dva prijatelja su se odlučili upoznati. Mike i njegova obitelj otišli su u njezin dom kako bi je iznenadili. Proveli su Dan zahvalnosti na Floridi i odlučili su se upoznati sa svojim dugogodišnjom prijateljicom, koja sada više nije stranac.

VIDI OVO: Nazvala je električara da joj popravi struju, no nije očekivala što će dobiti

“Ušao sam i rekao: ‘Ja sam Mike s Rhode Islanda’, a ona je samo podigla ruke i rekla: ‘Blagoslovljena sam’, rekao je Mike. “Bio je to tako sjajan dan. To je bio najsretniji Dan zahvalnosti ikad. To mi je uljepšalo dan”, dodao je.

Gladys je rekla da joj se čini kao da je Mike član obitelji. “Voljela bih da više takvih ljudi. To bi bilo tako lijepo. I svijet bi bio bolji – ljudi bi bili bolji.”