nakupina stanica
Foto: Flickr

Žena koja je bila na putu da pobaci ono što je smatrala „nakupinom stanica“ predomislila se nakon što je čula zvuk djetetova srca na ultrazvuku.

Žena, identificirana samo kao „Abby“ hodala je prema klinici za abortus kada ju je osoba iz grupe za život, Save the Storks, potapšala po ramenu i ponudila joj besplatan ultrazvuk.

Abby je odlučila prihvatiti ponudu te je otišla do najbližeg Save the Storks autobusa kako bi napravila ultrazvuk.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

„Besplatan je“, pomislila je kada je dobila tu ponudu, „Što imam izgubiti?“

Nedavno je bila prvi put pobacila te nije imala priliku vidjeti lice svoje nerođene bebe. Tako, kada je čula riječi: „Ovo je kucanje srca tvoje bebe“, ostala je potpuno šokirana.

„Čekajte! Postoje otkucaji srca?“ Abby je pomislila prije nego je shvatila da joj nisu rekli tu informaciju prije prvog pobačaja. Tada je Abby počela plakati i podijelila je svoju priču.

U tom trenutku je izabrala život za svoje dijete, prema Save the Storks. Cijelu priču pročitajte ovdje.

Save the Storks često objavljuju priče osoba koje su odabrale život za svoje dijete umjesto pobačaja. Nedavno objavljena priča govori i ženi koja je zamalo pobacila, ali se u posljednjem trenutku predomislila.

Foto: Health.mil
Foto: Health.mil

Članak, napisan od anonimne žene, započinje njezinim objašnjenjem o svom iznenađenju trudnoćom.

„Ginekologinja je položila svoju ruku na moju kada mi je rekla da sam trudna. Bila sam šokirana“, napisala je, „Nisam mogla imati dijete sa svime što mi se tada događalo u životu  velike radne obaveze, moguće vjenčanje i zdravlje moje majke. Mogla sam smisliti mnogo razloga zašto ne bih trebala roditi.“