Ženu od napada medvjeda spasio anđeo

Ženu je od napada medvjeda spasio anđeo koji joj je podigao noge u kolibu ispred koje se odvijala prava drama.

Casadi Schroeder bila je u kampu u šumi kada joj je prišao medvjed. Pokušala ga je uplašiti i otjerati, no medvjed je pojurio prema njoj. To se zbilo u ljeto 2018. godine kada je s obitelji otišla na biblijski izlet. Znali su da u blizini može biti medvjeda, no nisu se dali prepustiti strahu.

Kada su došli, djeca su isti dan pred svojom kolibom vidjela nepozvanog gosta.

„Stariji je sin rekao ‘Mama, mama, pred kolibom je medvjed.’ Istrčali smo van i vidjeli da je vani stvarno medvjed“, rekla je Casadi.

Odveli su djecu u kolibu a pastor koji je bio u kampu pomolio se za sigurnost obitelji. Uskoro im je ta zaštita itekako zatrebala.

Medvjed je pokušavao ući u kolibu

Idućeg su se jutra probudili i vidjeli kako medvjed pokušava ući u kolibu. Kada nije uspio razbiti vrata, medvjed je otišao oko kolibe. To je bila prilika da obitelj pobjegne van. Casadi je upozorila druge da se medvjed vratio. Pokušala ga je i otjerati bukom jer je mislila da medvjedi neće napasti ljude, piše CBN.

„Polako sam se odmakla, počela sam praviti buku. Nikada ne bih pomislila da će me napasti. Medvjedi obično ne napadaju ljude. Boje se ljudi,“ rekla je Casadi.

Ali ovaj medvjed se nije bojao. Napao je Casadi i razderao joj hlače. Grebao je i grizao noge nevjerojatnom snagom. Bilo je pitanje hoće li joj krenuti za vrat.

Kada ju je napao medvjed, počela se moliti

Znala je da je smrt možda iza ugla, pa se počela moliti. „To je bio trenutak iznenađujuće jasnoće. Mislim da je to bio prvi trenutak u životu kada sam se osjećala da sam spremna. Nisu mi baš letjele misli o obitelji, pomislila sam da će se Bog pobrinuti za moju obitelj“, rekla je Casadi.

Ubrzo je izašao suprug Brad koji je napao medvjeda dok nije pustio njegovu ženu. Casadi je tada pojurila prema drugoj kolibi i pokušavala ući: „Počela sam lupati po vratima i vikati ‘Pustite me unutra, pustite me, medvjed me jede’. U tom je trenu medvjed doletio do mene, srušio me, i ponovno počeo trgati moje noge“, prisjetila se Casadi.

Od napada medvjeda ju je spasio anđeo

Suprug Brad je ponovno napao medvjeda. Dok se borio s medvjedom, Casadi kaže da su ju noge nekako podigle u kolibu, kao da joj je pomagao anđeo te joj spasio život.

Kaže kako: „Zaista se osjećam kao da me Bog štitio. Ne bih se čudila da je to bilo još jedno čudo što me medvjed pustio i što sam podignuta u sigurnost kolibe.“

Nakon što se sakrila, medvjed je otišao, a ubrzo su ju odveli u bolnicu. Nije pretrpjela nikakve ozljede opasne po život. Liječnik je rekao da je ovo najbolji mogući ishod situacije. Da ju je medvjed ozlijedio po gornjem dijelu tijela, ozljede bi vjerojatno bile smrtonosne.

VIDI OVO: Anđeo došao u hram spasiti ženu od vjerske prostitucije, hramski svećenik se onesvijestio

Njezine su fizičke rane zacijelile, ali Casadi kaže da je emocionalno potresena: „Zašto je, ako je on toliko moćan, dopustio da mi se ovo dogodi? Dao mi je sliku toga kako mi drži gornji dio tijela daleko od medvjeda. Za mene je to snažna slika jer zaista smatram da me štitio od gorih ili smrtonosnih ozljeda. Osjećam se kao da me pitao ‘Hoćeš li mi vjerovati? Hoćeš li mi vjerovati iako ne razumiješ? Hoćeš li mi vjerovati iako si propatila? I hoćeš li mi vjerovati iako nećeš dobiti odgovore?’ A ja si mislim da, nemam se gdje drugdje okrenuti. Ti si sve, naravno da ti vjerujem“.

Rekla je kako su naredni mjeseci donijeli pregršt zahvalnosti što je živa, zdrava i što su se ljudi za nju molili.