NaslovnicaVijestiKršćanske vijestiBila je opsjednuta s čak sedam zlih duhova, a jedna molitva je...

Bila je opsjednuta s čak sedam zlih duhova, a jedna molitva je sve promijenila

Ženu su napustili zli duhovi nakon molitve u Isusovo ime koju je izmolio jedan kršćanin. Sada je napokon slobodna i mirna.

Prošlog je tjedna u Pakistanu skupina kršćana molila za ženu koja bila opsjednuta zlim duhovima, nakon čega ih se oslobodila.

Žena je navodno bila opsjednuta s čak sedam zlih duhova. Roditelji su ju vodili kod vračeva, a svaki bi puta pretrpjela napad. Vodili su tim ljudima jer nisu bili kršćani, ali stanje se pogoršavalo. Žena kaže da je bila nasilna i prema vračevima i prema svojim roditeljima.

To se promijenilo jednoga dana kada je prijatelj uputio na kršćansku TV stanicu koja proizvodi sadržaje koji „šire radosnu vijest Isusa Krista.“ Njezini roditelji su pokušali nazvati stanicu, ali ona je otrgla mobitel iz ruku i bacila ga.

VIDI OVO: Jesu li egzorcizmi stvarni? Postoje li ljudi koji su zaista opsjednuti?

Iz tog su razloga navali poznanika koji je kršćanin. „On je protjerao zle duhove i oni su me napustili“, rekla je žena koja je bila opsjednuta. „Osjećam se mirno, on mi je rekao da me Isus oslobodio.“

Ona je nakon toga počela slijediti Isusa Krista, a zbog ovog je čuda još šest članova njezine obitelji prihvatilo kršćanstvo.

NAJNOVIJE