Židovskog dječaka (12) natjerali da poljubi nogu muslimanskom dječaku

Židovskog dječaka su natjerali da poljubi nogu, odnosno tenisicu muslimanskog dječaka ili se suoči s opakim premlaćivanjem još devetero djece koja su ga okružila u parku.

Zastrašujuća fotografija ovog trenutka u parku u Melbourneu prikazuje 12-godišnjaka na koljenima kako ljubi tenisicu muslimanskog dječaka, navodno nakon što su mu drugi 12-godišnjaci prijetili nasiljem, javlja Daily Mail.

Nije jasno je li muslimanski dječak bio prisiljen pozirati za fotografiju bande dječaka, koji su do sada izbjegli disciplinske mjere.

VIDI OVO: JUDAIZAM: Što ustvari vjeruju Židovi?

Majka dvanaestogodišnje žrtve tražila je roditelje dječaka muslimana, koji su bili zgroženi postupcima njihovog sina.

– Sjeli smo, njegovi roditelji, dva dječaka i ja, za stolom i objasnili što to znači nama roditeljima što se tiče izgradnje mostova između Židova i muslimana u društvu, a ne stvaranja podjela – rekla je dječakova majka.

U drugom slučaju antisemitskog zlostavljanja u školi u Melbourneu, petogodišnjaka su njegovi drugovi nazvali „židovskim smrdljivim martinom“ i „prljavim Židovom“.

VIDI OVO: Zašto kršćani trebaju voljeti muslimane?

Majka tog dječaka je također otkrila da je njen sin bio traumatiziran zbog zlostavljanja koje je pretrpio.

– Bukvalno je pao na pod i rekao,’ ‘Mama, ne bi me trebala voljeti. Ja sam bezvrijedan, židovski štakor. Ja sam štetočina.

Oba incidenta su se dogodila ove godine i pokrenuli su australsku Komisiju za borbu protiv klevete da proglasi krizu zbog porasta antisemitskog nasilja u državnim školama diljem regije.