Naslovnica Svjedočanstva Životne priče Život mu se promijenio preko noći, a sada svi navijaju za njega

Život mu se promijenio preko noći, a sada svi navijaju za njega

Priča Alarica Bridgemana podsjeća nas kako se život može promijeniti preko noći. Zapravo, u samo 6 sati ovaj je 2-godišnjak prešao od radosnog dječaka koji je volio trčati do gotovo potpuno paraliziranog djeteta. 

No, Bog je cijelo vrijeme hodao uz hrabrog Alarica. 

Sve se promijenilo kada je Alaric obolio od rijetke upalne bolesti – transverzalnog mijelitisa koji je doveo do paralize. 

Alaric je primljen u dječju bolnicu u Ohiu gdje je osoblje neumorno radilo kako bi poboljšali njegovo stanje. Prve trunke nade pojavile su se kada je Alaric voljno pomaknuo dio tijela. 

„Tada je započeo najteži dio posla“, objavilo je osoblje bolnice na Instagramu. 

VIDI OVO: Bolničko osoblje je dirljivom gestom odalo počast medicinskoj sestri na samrti

Alaric se je od trenutka hrabro borio protiv te bolesti, dva puta na dan je išao na terapije te je bio ustrajan u tome da ponovno prohoda. Osoblje bolnice ga je opisalo kao „malenog, ali snažnog“ te su rekli da se njegov trud isplatio. U konačnici, uz pomoć hodalice, Alaric je ponovno prohodao. 

Počeo je ići u duge šetnje sa svojim tatom dok je bio u bolnici te se „sprijateljio sa svim osobama na koje je naišao.“ Kada je došlo vrijeme da Alaric pođe kući sa svojom obitelji i trima sestrama, u bolnici su mu priredili poseban oproštaj. 

Osoblje bolnice je hodnik, kroz koji je Alaric prolazio, uredilo kao stazu za utrke. Mnogi njegovi novi prijatelji i osoblje je stalo uza zidove s trkaćim zastavicama u rukama te su navijali za njega dok je hodao do „slobode.“ 

Nema sumnje da Bog ima velike planove za tog predivnog i snažnog dječaka!

„Gledajući kako su nijemi progovorili, kljasti ozdravili, hromi prohodali, slijepi progledali, divilo se mnoštvo i slavilo Boga Izraelova“ (Matej 15,31). 

NAJNOVIJI ČLANCI