10 najboljih načina kako da učinite svoju ženu sretnom

Za mnoge muževe, žene mogu biti jednostavno zbunjujuće. Jedne noći, muž gleda na svoju ženu s očima psića i sugerira romansu. Ona frustrirano odgovara, “Ne večeras. Je li seks jedino o čem’ vi muški mislite?” Nekoliko noći kasnije, u tom istom krevetu, mogla bi reći: “Ti samo gledaš TV i ideš da spavaš. Ne privlačim li te ja više? ”

Drugi suprug čuje suprugu da se žali kako joj je potrebno vježbanje. On joj onda plati članstvo u teretani. E tad tek počne svađa!

Bezbroj puta u braku se muž i žena jednostavno ne razumiju. Često se čini da se napori da ženu usreće muškarcima lako obiju o glavu. Iako će se misterij između muškaraca i žena sigurno nastaviti, evo deset dokazanih aktivnosti koje će vam usrećiti suprugu:

Nek razgovor postane dnevna navika. Nemojte dopustiti sebi da postanete toliko zauzeti da ne možete potrošiti 15 minuta dnevno u razgovoru sa svojom ženom. Usput, ne računajte posljenjih 15 minuta svog dana kada ste potpuno iscrpljeni. Ako je moguće, koristite večeru kao prigodu za razgovor. Ako večera to ne može biti, to onda može biti pet minuta telefonskog poziv na pauzi i 10 minuta sjedenja na kauču u večernjim satima.

Pravite se zainteresirani za ono što vaša žena ima za reći. Primjetili ste da sma napisala “pravite se.” Znam stvari o kojim žene govore o mogu biti dosadne, duge, sa previše drame ili nelogične (ili još gore). Ali ako se jednostavno ponašate kao da vam je stalo do onoga što smo rekle rekao, nama to puno znači. Samo sebe zamisliti u Sali za sastanak slušajući dosadna prezentacije svog šefa. Vi bi i dalje djelovali zainteresirano iz poštovanja prema svom šefu. Djelujte zainteresirano za ono što vaša žena govori, ne jer je razgovor zanimljiv, već zato što ženu volite.

Grlite se, mazite i ljubite tijekom dana. Sjetite se načina na koji ste je držali za ruku, stavljali svoje ruke oko njezina struka, i nježno je ljubili dok su ste bili zaručeni? Učinite to nanovo i nanovo. Podsjetite se na romantiku i pokažite ljubav putem stalnog fizičkog dodira. Ali zapamtite, cilj svog grljenja i maženja nije da bi se potom cijele noći seksali. Cilj je da ste fizički prisni (što će, naravno, dovesti do više seksa tijekom tjedna).

Napišite joj ljubavno pismo. To ne mora biti poezija od kojesrce podrhtava. Napišite ono što cijenite kod nje. Zašto vam je drago što ste je oženili? Je li nešto učinila prošli tjedan što vam se jako svidjelo? Koje su njene kvalitete kao majke?

Izađite na kavu. Dajte joj do znanja da želite čuti sve detalje njezinog dana uz lijepu, toplu šalicu kave. Ako imate manju djecu, organizirajte da vam netko čuva djecu za sat ili dva. Držite je za ruku, otvorite vrata pred njom, i hvalite se o njoj konobaru.

Recite joj da izgleda lijepo. Što sve djevojčice pitaju? Tata, izgledam li lijepo? To je pitanje koje se se i odrasle žene još uvijek pitaju. Žene imaju tendenciju biti veoma samokritične u vezi svog izgleda. Bojimo se ne da u vašim očima nismo dovoljno dobre. Ali, ako ženu pogledate i kažete joj da je lijepa, uljepšaćete joj dan.

Pomoć u kući. Ako želite da ženu naljutite, recite nešto poput: “Oh, vidim da je vrijeme za godišnje usisavanje” (znam to iz osobnog iskustva). Ali, ako počistite oko kuće, pomognete u kuhinji, i da, čak i usisate bez da vas ona pita, onaće biti nevjerojatno zahvalna.

Primijetite kada je zabrinuta i ohrabrite je. Vaša supruga želi sigurnost. Možda je zabrinuta zbog nadolazećeg preseljenja, razvoja djeteta, ili financijskih pritisaka. Ojačate se prvo vi sami u Gospodinu, tako da onda možete potaknuti svoju ženu. Držite je i uvjeravajte je često da će sve biti u redu.

Donesite joj neočekivani dar. Većina žena voli darove i uopće nije važno da li oni dolaze u malim ili velikim pakiranjima. Iznenadite je buketom cvijeća ili bombonijerom, bez posebnog razloga. Možda online sastavlja listu stvari koje bi željela kupiti. Zavirite u tu listu i iznenadite je nečim sa iste.

Budite otvoreni s njom o sebi. Jaki, tihi tip muškarca prolazi u filmovima, ali ne i u stvarnom životu. Vaša žena želi čuti o vašem životu. Ona želi znati što je to što vas čini sretnim, a što vas stresira. Ona se time povezuje s vama. Ona zapravo želi znati o tome što ste jeli na pauzi, i o toj čudnoj stvari koju ste vidjeli na putu kući. Ne odgovarajte na pitanja svoje supruge odgovorima od jedne riječi. Razradite.

U kojim aktivnostima mislite da će vaša supruga uživati​​? Ako niste sigurni, uvijek je možete pitati. Ona će biti sretna da ste čitali članak o tome kako nju usrećiti!

Autorica: Arlene Pellicane

NAJNOVIJE!