O nama

Novi Život (Kršćanska web čitaonica) je interdenominacijski kršćanski portal pokrenut u svibnju 2015. godine.

Portal nije u vlasništvu niti jedne vjerske zajednice, niti bilo koja vjerska zajednica utječe na kreiranje sadržaja portala. Urednička politika je u potpunosti povjerena uredništvu stranice koje ima svoju autonomiju.

Ideja portala je na jednom mjestu objavljivati članke domaćih i stranih autora, vezanih za duhovne i životne teme koji će čitatelje upućivati Bogu.

Na stranici svakodnevno objavljujemo korisne i zanimljive vijesti, inspirativne i životne priče te ostale stvari koje mogu informirati, kao i doprinijeti kvaliteti i obogaćivanju života čitatelja.

Budući da je naše tijelo hram Duha Svetoga, smatramo da je bitno voditi računa o njegovom zdravlju. Na našem portalu objavljujemo članke o zdravlju od provjerenih izvora i autora. Stalo nam je do kvalitete i vjerodostojnosti tekstova koje objavljujemo kako bi naši posjetitelji imali priliku čitati najbolji sadržaj.

Portal Novizivot.net je u pet godina postojanja objavio više od 20 tisuća objava, a u lipnju 2020. godine kreirana je i android aplikacija koju možete preuzeti OVDJE.

Posjećenost portala iz godine u godinu konstantno raste. Posljednjih nekoliko mjeseci u 2020. godini bilježimo preko 3 milijuna mjesečnih posjetitelja, odnosno preko 100 tisuća dnevnih posjetitelja.

Novi Život je prisutan i na društvenim mrežama – ima svoju Facebook stranicu koju prati više od 240.000 ljudi, Twitter profil te Instagram profil s preko 47 tisuća pratitelja.

Portal uspješno surađuje s nekim od najvećih kršćanskih službi i portala na svijetu, čiji smo ovlašteni predstavnici i prevoditelji, a posebno izdvajamo DesiringGod.org, Thegospelcoaliotion.org i 9marks.org.

Glavni urednik, autori i suradnici pripadaju Protestantskoj Reformiranoj kršćanskoj crkvi u RH, Rimokatoličkoj crkvi i zajednicama reformacijske baštine.

Na temelju Apostolskog i Nicejsko-carigradskog vjerovanja vjeruju u Trojedinog Boga – Oca, Sina i Duha Svetoga, Bibliju kao vrhovni autoritet u naučavanju i praksi, opću Crkvu kao skup vjernika iz svih kršćanskih denominacija koji vjeruju u Isusa Krista kao svog Spasitelja i Gospodina.

U kreiranju sadržaja svi ste dobro došli, a svoje tekstove i druge upite možete slati na email adresu [email protected].

IZDAVAČ:

NOVIŽIVOT, obrt za internetski portal, vl. Vinko Kiš
Vladimira Nazora 31, Tordinci; MOB: +385989396380
OIB: 25259138499; MB: 98019694