100-godišnjakinja se slomila kada je vidjela iznenađenje na vratima

Ponekad nam se dogodi nešto što je toliko dobro i pozitivno da zbog toga sva ružnoća svijeta na trenutak ostane u pozadini.

Nedavni videozapis pokazao nam je takav trenutak. U malenom gradu u Velikoj Britaniji, skupina sakupljača smeća (ili ”smećara”, kako ih zovu u Velikoj Britaniji), isplanirala je ljupko iznenađenje za njihovu omiljenu mušteriju.

Mercy je draga, živahna ženica koja stanuje ondje gdje oni rade i svakoga dana kada se skuplja smeće, oni uživaju u razgovoru s njom.

Sada već na nju gledaju kao na svoju surogat baku. Kada su otkrili da joj se bliži 100. rođendan, nisu mogli dopustiti da taj dan prođe bez da oni učine nešto kako bi joj ukazali koliko im je ona posebna.

VIDI OVO: Poštar je isporučio poštu ovoj 94-godišnjoj bakici kada je čuo plač i odlučio provaliti u kuću!

U kratkom videozapisu, vidimo jednog od smećara kako se približava Mercyinom vrtu i kako pažljivo nosi malenu tortu! Na torti su tri osvijetljene svjećice, koje muškarac štiti rukom kako ih ne bi ugasio vjetar.

Kada je Mercy otvorila svoja ulazna vrata, njezini prijatelji su joj počeli pjevati „Sretan rođendan“ i bilo je očigledno da je ona bila dirnuta njihovim iznenađenjem.

Nevjerojatno je za zamisliti koliko bi priča Mercy mogla ispričati! Jer, ona je imala oko 20 godina kada je Drugi svjetski rat započeo u Europi. Ne samo to, već je i nejasno koliko ona ima živućih rođaka koji bi joj mogli pomoći da proslavi ovaj jubilej, što čini gestu njezinih prijatelja još toplijom!

Nakon što su zamolili Mercy da ugasi svijeće, jedan od muškaraca je rekao kako se nada da će doživjeti 105. Odgovorila mu je: „Oh, daj zašuti“, što nas je nasmijalo. Očito je da se baka voli šaliti.

Ljudi se često mogu osjećati kao da ih je svijet zaboravio, zbog čega nam ovakvi trenuci toliko znače. Toliko smo zahvalni za ove obzirne sakupljače smeća i druge ljude koji su poput njih, koji odvajaju svoje vrijeme za svoje bližnje. Pogledajte slatko iznenađenje u videozapisu ispod i dijelite dalje.