Postavlja se pozornica za dolazak Antikrista

Svaka solucija konačnog rješenja problema bit će razotkrivena kao prijevara. Ova nit razočaranja postavit će pozornicu za Antikrista.

Europska unija stvara planove za ustoličenje “nadpredsjednika” koji će imati nezapamćenu vlast i koji će podići vojnu silu. U isto vrijeme, svijet čeka pojavu čovjeka s odgovorima.

Političar za političarem koji se pojavljuju daju nevjerojatna obećanja, hvališući se da će sve postaviti u red. Sa svakim novim licem koje se pojavljuje na sceni podižu se nade, ali svaki vođa koji će isplivati na površinu na kraju neće imati pojma kako riješiti probleme.

Svaka solucija konačnog rješenja problema bit će razotkrivena kao prijevara. Ova nit razočaranja postavit će pozornicu za Antikrista.

VIDI OVO: Što je žig Zvijeri koja se spominje u Otkrivenju 13?

Izaija nam govori da ni “sinovi crkve” ne mogu ponuditi vodstvo. Razmislite o tome: u svakoj predsjedničkoj utrci političari se hvališu da su sinovi crkve. Pogledajte predsjedničke kandidate koji su u utrci u ovoj našoj kampanji: jedan kandidat je mormon, drugi baptistički pastor, treći iz Kristove crkve.

Svi oni govore o Isusu i nose Biblije, a jedan je čak nosio primjerak Svrhovitog života. Međutim, Pismo nam govori: “Od svih sinova koje je rodio ne bješe nikog da ga vodi; od svih sinova koje je podigao ne bješe nikog da ga pridrži” (Iz 51,18).

Nitko ne zna kako riješiti pogoršanje ekonomije, rat i krizu u zdravstvu. Gomila problema potpuno je izvan njihovih mogućnosti rješenja. A istina je to da u ovom svemiru postoji samo jedan Čovjek koji ima odgovore: naš Gospodin i Spasitelj, Isus Krist. Samo nas on može uzeti za ruku i odvesti do mira, nade i pobjede.

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE!