Isus spasio narkomanku koja je sklopila ”ugovor s đavlom”

Isus se spustio s neba i prekrio je svojim plaštem, otkrila je u svom video svjedočanstvu objavljenom na You Tubeu žena po imenu Yvette Castillo.

“Kada sam vidjela to, počela sam plakati jer sam znala da me je Bog očistio”, rekla je Yvette, koja sada živi sa svojom obitelji u Houstonu, Texas, javlja Godvine Reports. “Bilo je to predivno iskustvo.”

Ovo je bila kulminacija Yvettine priče otkupljenja, koja je započela kada je bila tinejdžerica beskućnica, drogirajući se i opijajući se, da bi potom ostala trudna. Pronašla je sklonište među grupom narkomana u napuštenoj kući, gdje je bila silovana.

“Vjerovala sam da će me droga, a ne Bog učiniti sretnom”, rekla je Yvette. “Mislila sam da je to bolje, ali nije.”

Zbog toga što su je odgajali otac alkoholičar i majka koja ju je razočarala, Yvette je rekla da je odrasla mrzeći ljude oko sebe. Otkrila je da je čak i prizivala sile tame da dobije snagu da bi povrijedila sve oko sebe i spriječila ljude sa se igraju njome.

“Nisam znala da sam napravila dogovor s vragom”, rekla je.

Čak ni rođenje njenog djeteta, kada je imala samo 14 godina, je nije spriječilo da čini “loše stvari”.

“Nitko me nije mogao zaustaviti”, rekla je Yvette te priznala da je imala dva pobačaja.

Na kraju se u njoj pojavila želja za samoubojstvom, kada je čula đavolji glas: “Ovo sam htio. Uništit tebe i tvoju djecu.”

U svojoj beznadnosti, otišla je u crkvu sa svojom također problematičnom kćerkom i zavapila Bogu.

Pastor joj je prišao i rekao: “Bog želi znati da ste ti i on u dobrom odnosu. On ništa nema protiv tebe.”

Rekla je da su pastorove riječi ljubavi i prihvaćanja omekšale njeno kameno srce.

“Toliko mi je bilo lakše. Nešto se probudilo unutar mene, shvatila sam da mi je Bog progovorio i rekao: “Volim te.” Zavapila je u suzama: “Žao mi je Bože.”

Ovo nije bio kraj njezine priče.

Nakon nekog vremena, napustila je crkvu i vratila se na stari način života, opet uzimajući drogu.

Ali jednog jutra, Yvette se probudila s osjećajem da će taj dan biti potpuno drugačiji. Otišla je u park kako bi smirila svoje misli.

“Nešto mi je progovorilo: Slavi Boga. Podigni svoje ruke i obožavaj Boga”, rekla je. “Glas je opetovano ponavljao te riječi, dok nisam bila u potpunosti obuzeta.”

“Počela sam osjećati Božju prisutnost, Njegovu svetost, Njegovu milost. Kao da nisam ni bila u parku. Bila sam ispred Njegovog trona. Bio je to Bog.”

“Kada sam osjetila Njegovu prisutnost, tražila sam da mi oprosti što sam ga napustila. Njegovo oproštenje, ljubav i milost su tako prelijepi. Osjetila sam da se u meni rodila nova osoba. Bog mi je rekao: Više nisi vezana grijehom, ovisnošću i nemirom. Izbavio sam te iz tame.”

NAJNOVIJE!