Ocean je pun svakojakih bića i zanimljivih susreta, a ništa ne oslikava tu misteriju kao nedavno iskustvo koje je jedan muškarac imao s nasukanom hobotnicom!

Umjesto da ostavi hobotnicu da se uguši u pijesku, ovaj ju je dragi čovjek pokupio, odveo do oceana i vratio u vodu. No ono ono što se dogodilo nakon toga postalo je viralno na internetu…

octopour

Sve je počelo kada se ovo osmokrako biće našlo u plitkoj vodi na plaži, vjerojatno ju je val ostavio nakon plime. Hobotnica je zapela u pijesku dok ju nije prijetio čovjek i odlučio joj pomoći.

Primijetio je da se hobotnica pokušava održati na životu, uzeo je plastičnu čašu, napunio ju s vodom, pokupio hobotnicu. Tada je otišao do dubljeg dijela oceana i polako ju otpustio.

hobotnica 2

Muškarac je strpljivo stajao i gledao hobotnicu kako se vraća u prirodni okoliš, zahvalna za spas. U nekoliko sekundi hobotnica je počela disati i vijugati.

No onda je učinila nešto šokantno.

Malo je stvorenje raširilo svoja ticala i odjurilo natrag u plitku vodu, do čizme muškarca. Tada je stavilo dva pipka na njegovu čizmu, kao da govori „Hvala što si mi spasio život.“

Hobotnica je tamo stajala nekoliko sekundi i držala pipke na njegovoj nozi, a zatim se odgurnula preko pijeska. Umjesto da ode u dubok ocean, skoro je sat stajala u plitkoj vodi.

hobotnica 3

Pogledajte kako je ovo nevjerojatno biće spašeno i kako izražava zahvalnost čovjeku. Stvarno je nevjerojatno!

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?