Andrea Bocelli i njegov sin Matteo zajedničkim nastupom ostavili publiku u suzama

Njihovi su se glasovi savršeno združili, a publika je ostavljena u suzama.

Kada netko spomene ime „Andrea Bocelli“, odmah dobijemo asocijacije na prepune operne dvorane, zadivljene fanove i police pune nagrada i trofeja. No sada je vrijeme da se na sceni pojavi još jedan Bocelli – a to je nitko drugi doli Andrein sin Matteo.

21-godišnji tenor koji još uvijek uvježbava svoju pjevačku tehniku je i prije pjevao uz svog talentiranog oca, ali ništa se ne može usporediti s njihovim duetom u emisiji „Ples sa zvijezdama“. Njihovi su se glasovi savršeno združili, a publika je ostavljena u suzama.

U toj je obitelji jako puno talenta…

Snimka zaslona: YouTube

Par je tako priredio nezamislivo divnu izvedbu pjevajući novu pjesmu „Fall On Me“ (hrv. Osloni se na mene) iz nadolazećeg filma „The Nutcracker and the Four Realms“. Ogolili su svoja srca dok su pjevajući svirali klavir jedan pored drugoga. Ništa ih nije moglo omesti tijekom izvedbe – potpuno su se uživjeli u pjesmu.

Do kraja njihove izvedbe u publici nitko nije ostao ravnodušan. Svi su bili kao očarani njihovim glasovima te su bili jako zahvalni što su imali priliku gledati ne jednog, nego dva Bocellija kako pjevaju uživo.

U ekskluzivnom je intervjuu Andrea podijelio koliko je ponosan na Mattea što je odgovorio na poziv glazbe u svom srcu, razgovarao je o tome što navedena pjesma znači za njega i koliko je uživao pjevati sa svojim sinom.

POGLEDAJTE: Andrea Bocelli napravio predivan duet sa sinom Matteom

„Matteo je odrastao na ‘kruhu i glazbi’. Dok je bio u srednjoj školi, učio je svirati klavir na konzervatoriju (gdje sada studira operno pjevanje). Vrlo je strastven oko opere te je imao priliku pjevati na nekim vrlo važnim događanjima. Čini se odlučan da ide očevim koracima iako je karijera umjetnika vrlo nepredvidiva i ne može ju se zacrtati.

Ujedno, on jedva da ima 20 godina.

Snimka zaslona: YouTube

No vjerujem da je pjesma „Fall on Me“ vrlo obećavajući početak, ali i vrlo emocionalno iskustvo za nas… jer ona zapravo i govori o nama. Pjesma daje pogled na sina koji odrasta te tek započinje živjeti, on je pun sumnje i nesiguran, a njegov ga otac tješi, daje mu hrabrosti i snage te mu pomaže da raširi krila. To je otac koji pokušava, sa svom ljubavi svog srca, usaditi sinu snažne vrijednosti; dati mu odgovore.

Pokušao sam prenijeti na Mattea, kao i na mog najstarijeg sina Amosa (koji je nedavno završio fakultet za inženjera), vrijednosti u koje vjerujem i koje su me učinile osobom kakva sam sada, no mi imamo drugačije glasove i drugačija životna iskustva. Njegov talent je samo njegov – to nije nešto što mu otac može ‘prenijeti’.“

Nitko ne može predvidjeti kojim će putem Matteova karijera krenuti, no sa sigurnošću možemo pretpostaviti da će slijediti očeve impresivne korake. Jasno je da ima talenta za to.

NAJNOVIJE!