Dječaka iz BiH učenici zovu strašilom: Ima priču koju svi trebaju čuti

Učenici mu se rugaju nazivajući ga strašilom!

Dječak iz Bihaća zbog problema sa živcima na očnim kapcima ne vidi dobro, a za operaciju je potrebno nekoliko tisuća konvertibilnih maraka.

Nail, hvala Bogu, ne trpi bolove, ali ovo je problem s kojim živi od rođenja. Za televiziju Hayat je priznao da mu se učenici u školi rugaju nazivajući ga strašilom. Njegovi roditelji su nezaposleni i rade na dnevnicu. Za operaciju očnih kapaka potrebno je nekoliko tisuća maraka.

Dječakova majka Anela rekla je kako je on u bolnici “Sveti vid” u Beogradu 2019. godine podvrgnut jednoj operaciji te da su kirurzi tada operirali umrtvljeni očni živac i dječaku proširili zjenice, a sve je rezultiralo poboljšanjem njegovog vidnog polja, piše Avaz.

Dječak sada bolje vidi

“Nail kaže kako od tada mnogo bolje vidi, jer je ranije imao izuzetno ograničeno vidno polje. Sada treba uraditi podizanje očnih kapaka i estetski zahvat”, kaže dječakova majka.

Prema njenim riječima, prva operacija je koštala oko 6.000 maraka i također je plaćena zahvaljujući novčanim sredstvima koja su prikupljena u humanitarnoj akciji.

Inače, javnost je o sudbini ovog dječaka saznala prije nekoliko godina, kada je gostovao u nekoliko televizijskih emisija i oduševio svojom inteligencijom.

Nije nam poznato kakvo je trenutno stanje ovog 12-godišnjeg dječaka, no nosimo ga u našim molitvama!

NAJNOVIJE!