Dječakova (5) majka je umrla od raka, a ono što je učinio kako bi ju našao je rasplakalo internet

Nema ničeg kao što je ljubav majke i djeteta. To je veza koja je nastala i prije nego je dijete došlo na svijet. Ako i sami imate djecu, znate kako je beskrajna ta ljubav.

Ovaj emotivan video prikazuje dubinu te ljubavi i koliko žarko jedan petogodišnji dječak želi osjetiti svoju majku. Pogledajte kako jedan mali dječak zove lokalnu policijsku stanicu u ponoć. Htio je pitati policajca da mu pomogne pronaći njegovu mamu.

Kada je policajac upitao gdje se ona nalazi, dječak je odgovorio „U raju, ali tako mi je rekao tata.“ Dok se razgovor nastavlja, saznajemo da je dječakova majka preminula nedavno, nakon borbe s rakom.

Policajac je nastavio slušati malog Jerryja i na kraju mu daje savjet. Kaže mu da uzme crveni balon i na njemu napiše sve što bi želio poručiti svojoj majci te da na kraju pusti balon da odleti. Balon će dostići do neba, gdje će ga primiti Jerryjeva majka.

Dirljiva se priča nastavlja i završava predivno. Ovaj kratki film brzo je postao popularan na internetu, a jasno je i zašto. Ovo je i predivan primjer policajca koji je iskazao ljudsku dobrotu, čak i ako to nije u opisu njegovog posla, kako bi pomogao usamljenom biću.

NAJNOVIJE!