6 ženskih ponašanja koja muškarci jako vole

Svaki muškarac cijeni trud i inicijativu svoje bolje polovice. Ovih 6 ženskih ponašanja muškarci jako vole.

Muškarci i žene su komplementarna bića koja različito misle i izražavaju se. Iako neki postupci mogu živcirati drugu stranu, mnoga su ponašanja dobrodošla i mogu prenijeti poruke ljubavi i strasti.

6 ženskih ponašanja koja muškarci jako vole

1. Žena koja daje komplimente svom partneru

Ne vole samo žene komplimente. Čak i ako vaš partner ne traži da ga hvalite, on je uvijek oduševljen kada se njegova djevojka potrudi pokazati da cijeni njegove postupke i njegov trud. Kada ga s vremena na vrijeme pohvalite, to će mu podići samopouzdanje i pozitivno ga potaknuti da uloži još više truda za dobrobit svoje voljene – vas.

2. Žena koja pažljivo sluša kada joj se obraća

Muškarci slušanje doživljavaju kao znak poštovanja i ljubavi. Kako ne bi zabrinuli partnericu, muškarci izbjegavaju govoriti o tome kako se osjećaju zbog problema koje imaju. Ali kada im negativne misli postanu nepodnošljive i požele si olakšati, treba im uho koje će ih pažljivo slušati, uho koje ih neće ignorirati ili osuđivati, već ih prihvaćati s ljubavlju. I to im vraća samopouzdanje.

3. Žena koja miluje partnera po glavi i vratu

Muškarci ovakvo milovanje shvaćaju kao znak ljubavi i strasti. Zapravo, milovanje po vratu potiče tijelo na lučenje hormona sreće, oksitocina. Tada se muškarac osjeća voljeno i fizički poželjno, što je muškarcima iznimno važno, iako vam to neće baš rado i otvoreno reći.

PROČITAJTE: 23 kvalitete žene koju vrijedi oženiti

4. Žena koja pokazuje ljubav svom partneru čak i kada su zajedno

Muškarcima je ponekad neugodno kada ih žena poljubi ili pomiluje po obrazu kada su u društvu. Ali istina je da te male geste nježnosti i pažnje griju njegovo srce. Geste ljubavi iskazane u javnosti pokazuju vašem muškarcu da ste ponosni na njega i da se ne sramite to pokazati drugima. To će mu podići raspoloženje i lakše će se suočiti sa svim izazovima s kojima se suočava.

5. Žena koja zove ili šalje poruku svom partneru, čak i kada je jako zauzeta

Kada vaš partner zna da ste jako zaposleni i da ste unatoč svemu odvojili trenutak da ga nazovete tijekom dana, pa makar to bilo samo da ga pitate kako je, to će mu puno značiti. Osjećat će se poštovano, voljeno i važno i vidjet će da činite sve što možete kako biste pokazali da vam je stalo do njega.

6. Žena koja naslanja glavu na njegova prsa

Kada položite glavu na partnerova prsa, to mu pokazuje da vam je potrebna blizina, utjeha i osjećaj sigurnosti. Ova će gesta u njemu potaknuti njegov zaštitnički instinkt te će učiniti sve što je u njegovoj moći da se vi osjećate zaštićeno i sigurno.

Izvor: livetheglory.com