Časna sestra na čudesan način zaustavila lopova u krađi

Časna sestra je na čudesan način zaustavila lopova u krađi. Cijeli događaj su zabilježile sigurnosne kamere.

Sestra Mary Johnice Rzadkiewicz nedavno je dospjela na naslovnice zbog svojih hrabrih postupaka u zaustavljanju lopova u krađi cijevi iz Response to love Center u Buffalu.

Brzo razmišljanje i hrabro djelovanje

Lopovima je na meti bio Response to Love Center, vjerska organizacija koja pomaže siromašnima u Buffalu. Navodno su htjeli ukrasti bakrene cijevi. Do incidenta je došlo kada su dvojica muškaraca postavila ljestve na zgradu, a jedan od njih se počeo penjati na krov. Dok se lopov penjao, drugi se muškarac udaljio, ostavljajući suučesnika da sam izvrši krađu.

Ali lopov nije znao da je sestra Mary Johnice sve budno pratila. 76-godišnja časna sestra primijetila je ljestve i podigla pogled te ugledala lopova na krovu. Bez oklijevanja je povukla ljestve sa zgrade, ostavivši lopova na krovu. Lopov je tada odlučio skočiti na zemlju i pobjeći s mjesta događaja.

Više o ovom događaju pogledajte u videu u nastavku.

“Dakle, otvorila sam vrata i vidjela ljestve; izašla sam van, podigla pogled i rekla, ‘Odlazi odavde. Kako se usuđuješ to učiniti, to je Božje vlasništvo — ovo je Njegova misija!'”

Brzo razmišljanje i hrabrost sestre Mary Johnice u ovom incidentu spriječili su krađu, a njezini postupci služe kao nadahnuće svima nama.

Koristeći slike sa sigurnosnih kamera, Centar je fotografije vandala postavio na svoju Facebook stranicu. Potraga je u tijeku.

NAJNOVIJE!