Blizanka se nije odvajala od 12-godišnje sestre koja je pala u komu, a onda se dogodilo čudo

Peggy i Jeff Kehoe, bili su oduševljeni zbog dolaska njihovih zdravih blizanki Hailey i Jennae na svijet.

Identične blizanke, sa svojim svijetlim plavim očima i prekrasnom plavom kosom, pokazivale su neraskidivu vezu od samog početka.

Djevojčice su odrastale normalno i zdravo. Ali, 12 godina kasnije, 9. veljače 2013. godine život im se mijenja u trenu. Peggy i Jeff su našli Hailey kako leži na podu kupaone. Nije mogla otvoriti oči i govorila je nerazgovjetno.

Najgore od svega, osjetila je neizdrživu bol u glavi. Peggy i Jeff su znali da nešto nije u redu. Ipak, nisu bili ni svjesni ozbiljnosti njenog stanja. Liječnici iz lokalne bolnice su otkrili da je Hailey pretrpjela krvarenje u mozgu.

Kada im je to javljeno, Peggy i Jeff su znali da ona možda neće preživjeti. Liječnici su rekli da ništa ne mogu učiniti, ali je obitelj Kehoe to odbila prihvatiti.

Hailey je helikopterom prevezena u Penn State Hershey dječju bolnicu. Tamo su Peggy i Jeff dali pristanak na operaciju, kako bi oslobodili pritisak iz Haileynog mozga. U tom trenutku, bila je u komi i nije bila u stanju sama disati.

– Uz Hailey je cijelo vrijeme bila njezina sestra Jenna. Držala joj je ruku i govorila joj da se mora izvući, jer ne može živjeti bez nje – rekla je Peggy.

Kako se ispostavilo, Hailey je rođena sa arterovenoznom moždanom malformacijom (AVM), zapletom krvnih žila u mozgu koje povezuju atrerije i vene. Peggy i Jeff su joj rekli da AVM treba liječiti, inače će ona patiti cijeli život.

Nakon nekoliko dana, Hailey se probudila i svi koji je znaju je od tada opisuju kao čisto čudo.

IZVOR:Espresso

NAJNOVIJE!