“Anđeli su ga uhvatili”: Majka se prisjeća trenutka kada je njezin sin nasilno bačen s balkona

Majka vjeruje da su Božji anđeli intervenirali kada je njezin sin nasilno bačen s balkona u jednom trgovačkom centru.

Kari Hoffman i njezin sin Landon, tada 5-godišnjak, upravo su ulazili u trgovački centar kada je imala čudan osjećaj da će nešto poći po zlu. Stoga je molila za Božju zaštitu nad sobom i svojim sinom.

Iznenadni šok

Stranac koji im je prišao brzo je zgrabio sina Landona i bacio ga s balkona na trećem katu.

“Dogodilo se u tren oka. Zgrabio ga je i pobjegao. I jednostavno sam se ukipila”, ispričala je Kari. “Dogodilo se tako brzo. Vrisnula sam: ‘Ne!’, nakon što je već bio bačen.”

Užasnuta i bez riječi, Kari je brzo otrčala dolje do svog sina.

“Ne sjećam se čak ni da sam trčala niz pokretne stepenice, ali sam cijelo vrijeme vrištala: ‘Ne, Landen neće umrijeti’.”

Dok je gomila brzo hrlila da vidi što se dogodilo, Kari je zamolila one koji su je okruživali da se mole.

“Nije me briga tko je gledao. Ako su gledali, zamolila sam ih da se mole”, rekla je. “Srce mu je kucalo. Disao je. Ušli smo u kola hitne pomoći i neposredno prije nego što su zatvorili vrata, on je na trenutak otvorio oči.”

Landon je zatim odmah odveden u bolnicu na intenzivnu njegu. Imao je slomljene obje ruke, nogu, te prijelome lica i lubanje i ozljedu mozga. I morao je na hitnu operaciju mozga.

Više o ovom događaju pogledajte u videu u nastavku.

Prisjećajući se užasnog događaja, Kari je rekla da se molila Bogu za “potpuno ozdravljenje i obnovu. Vjerujem da su ga anđeli uhvatili!”

Nekoliko mjeseci liječenja

Landon je proveo 4 mjeseca u bolnici. Majka je cijelo vrijeme bila uz njega i molila za njegovo ozdravljenje. Došao je dan kada su napokon mogli vratiti kući. A tri godine kasnije, potpuno je ozdravio i uživa u svom životu aktivnog osmogodišnjaka.

Snimka zaslona: YouTube/Good Morning America

Što se tiče muškarca koji je bacio Landona s balkona, on je identificiran kao Emmanuel Aranda i osuđen je na 19 godina zatvora zbog napada.

Iako joj je bilo teško kada je saznala tko je osoba koja je pokušala ubiti njezinog sina, Kari je ipak oprostila tom mladom čovjeku. Kaže da oprost nije osjećaj, već odluka koja se mora donijeti. Stoga je donijela odluku da iz misli izbaci čovjeka koji je pokušao ubiti njezina sina.

“Tako sam zahvalna za dah, za život, za otkucaje srca. Samo… te stvari uzimaš zdravo za gotovo sve dok ti skoro ne budu oduzete”, rekla je Kari. “Ovo je čudo. Ne bi trebao biti ovdje”, dodala je.

Slavimo Boga što je izliječio Landona i također Mu zahvaljujemo što je uslišio molitve njegove majke. Njihova čudesna priča pokazuje nam da Bog bdije nad svojom djecom svaki dan i ima važne lekcije koje moramo naučiti u svim okolnostima našeg života. Pozvani smo osloniti se na Njega na svim našim putovima.