Beba bez ruku je za roditelje postala sreća i istinski blagoslov od Boga

Ova beba bez ruku je za roditelje postala sreća i i istinski blagoslov od Boga. Pročitajte nevjerojatnu priču ove obitelji!

Neke su bebe rođene malo drugačije zbog čega neki smatraju da će donijeti samo poteškoće i probleme. No, nije svaka obitelj takva. Ova je obitelj svoju bebu, rođenu bez ruku i šaka, primila kao blagoslov. Pročitajte njihovu priču. 

Vanessa McLeod imala je sasvim normalnu trudnoću. Na pregledu u 19. tjednu trudnoće saznala je da će njezina nerođena kćer biti rođena bez donjeg dijela ruku i šaka. 

„Bila sam uplašena da trudnoća možda nije rizična. Da postoji nešto zbog čega ona možda neće preživjeti. Da ću roditi i izgubiti ju nakon nekoliko dana, sati ili minuta“, rekla je Vanessa kojoj je jedina briga bila sigurnost njezine nerođene kćeri. 

Liječnici su savjetovali pobačaj

Liječnici su joj rekli da će njezina kćer možda imati i zečju usnu, zakrivljenu ključnu kost i probleme sa srcem. Jasno su joj rekli da bi trebala pobaciti. 

Novi su roditelji također saznali da će njihova beba biti rođena bez donjeg dijela ruku i šaka. 

Beba bez ruku je roditeljima postala blagoslov

„Počela sam plakati, a vizije o mojoj savršenoj bebi su nestale. Nema ruku? Nikada nisam čula za to. To mi nije nikada palo na pamet. Nikada se za to nisam brinula od svega ostalog što je moglo poći po zlu“, rekla je Vanessa. 

VIDI OVO: Djevojčicu rođenu bez ruku je majka napustila, no Bog čini nešto divno

Vanessin je otac ostao pozitivan nakon svih tih vijesti te je jasno rekao: „Ona će biti blagoslov našoj obitelji“. 

Obitelj je posjetila razne liječnike i stručnjake, ali ih je svugdje dočekala negativnost i nejasnoće. Nitko nije bio zainteresiran za njihov problem. Govorili su da treba pobaciti, ali to nikada nije bila opcija za Vanessu i njezinog supruga koji su se zaljubili u svoju nerođenu kćer te su cijenili njezin život više od liječnika. 

Beba bez ruku je postala njihova sreća i istinski blagoslov od Boga

Vanessa se okrenula svom suprugu za potporu, a on joj je jasno rekao: „Učinit ću sve što mogu kako bi se brinuo za nju. Napravit ću joj bilo što. Želim ju. Brinut ću se za nju do kraja njezinog života“. 

Vanessi je tada pao kamen sa srca, znala je da je ta beba njihova, da će ju bezuvjetno voljeti i štititi. 

Ivy je rođena četiri tjedna prerano, bez šaka i donjih dijelova ruku te je od tada jako lijepo napredovala. Umjesto straha, Vanessa je odabrala ljubav i život za svoju obitelj. Ivy je postala njihova sreća i istinski blagoslov od Boga.