Beba je u 12. tjednu izgovorila svoju prvu riječ, otac je ostao šokiran

Možete li zamisliti dijete kako govori u samo 12. tjednu? Pa, ovaj otac nije mogao vjerovati kada je njegova beba rekla „bok“ (hello) prvi puta u tako ranoj dobi.

12-tjedna beba Jenson je upravo bio završio s jelom kada je šokirao svog oca koji je ležao pokraj njega. Opuštao se ležeći na leđima s punim trbuhom, smijao se, mazio i pričao.

Njegov je otac govorio „bok“ i čekao da vidi hoće li beba ponoviti za njim. Kad god bi Tom rekao „bok“ visokim glasom, Jenson bi mu odvratio istim tonom. „Reci bok“, Tom je rekao svom dječaku, a Jason se oglasio kao da pokušava proizvesti isti zvuk kao i svoj otac.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Njih su dvojica neprestano razmjenjivali te slatke pozdrave. Jensonova mama, Laura, upalila je kameru kako bi snimila taj neprocjenjiv trenutak. Počela je snimati u trenutku kada se dogodilo nešto nevjerojatno.

Kada je Tom rekao: „Reci bok“, maleni je Jason zapravo ponovio: „Bok“. Tom se šokirao jer nije mogao vjerovati što se dogodilo. Je li njegov dječak bio rekao svoju prvu riječ, a star je samo 12 tjedana? Laura je bila neopisivo šokirana te je nagovarala Toma da ponovno potakne Jasona na govor. Ovo je preslatko.