Beba od 5 mjeseci je rođena mrtva – 8 minuta kasnije, dogodilo se čudo koje je zapanjilo liječnike

Beba od 5 mjeseci je iz majčine utrobe izvađena mrtva budući da je njezino srce prestalo kucati. Nakon nekoliko minuta dogodilo se čudo koje je zapanjilo liječnike.

Bex i njen muž Martin nisu mogli biti više uzbuđeni kad su saznali da će dobiti kćerku. Tijekom trudnoće, sve je izgledalo kao da je u redu.

Kao i svi roditelji, Bex i Martin su pripremili sve za dolazak svoje djevojčice na svijet. Međutim, dogodilo se nešto neočekivano i šokantno!

Tijekom pregleda kod doktora, shvatili su da beba ima problem sa srcem. Nakon 5 mjeseci trudnoće, morali su napraviti carski rez, budući da je njezino srce prestalo kucati.

Beba je izvađena iz utrobe mrtva.

beba rođena mrtva čudo
Snimka zaslona: YouTube

Bex je počela vrištati, očajna zbog svega što se događa.

Čudo

Neutješna majka nije mogla prestati plakati. Međutim, 8 minuta kasnije, dogodilo se pravo čudo.

Doktori su se potrudili napraviti sve što mogu i uspjelo im je!

Uspjeli su reanimirati bebu, a zatim su je prebacili na intenzivnu njegu. Liječnici nisu mogli vjerovati što im je uspjelo za rukom. Izgledalo je kao neka scena iz znanstveno – fantastičnog filma.

Djevojčica je dobila ime Willow, a roditelji su bili tu za nju svakog dana, nadajući se da će ojačati.

VIDI OVO: Trudnica je osjetila nešto neobično u trbuhu: Da smo došli samo pola sata kasnije, naša beba bi umrla

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

,,Nije plakala tjednima, jer je imala toliko cjevčica u grlu da nije ni znala kako plakati”, rekla je majka. ,,Tih dana, samo smo priželjkivali da je čujemo kako plače.”

Nakon vremena provedenog u inkubatoru, tjelesna temperatura malene bebe se stabilizirala, pa na svu sreću nije imala oštećenja mozga.

Oporavak

Nakon godinu i po dana, sa malom Willow je sve bilo u redu.

,,Oporavlja se nevjerojatnom brzinom! Rečeno nam je da će možda imati smetnje u razvoju, ali joj za sada sve ide dobro. Sada je jedna zdrava i sretna beba”, rekao je otac.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nevjerojatno je koliko je medicina napredovala! Hvala Bogu, malena Willow je zahvaljujući tome živa i zdrava, pa sada uživa u životu sa svojim prijateljima.

Predivno, zar ne? Podijelite ovu divnu priču s prijateljima.