Beba se bori i nakon što su liječnici isključili aparate – sada treba naše molitve

Roditelji Emma i Caleb početkom ovog mjeseca morali su donijeti najtežu odluku za roditelja. Liječnici su ih pitali žele li svog malog sinčića Isaaca isključiti s aparata za održavanje života.

Mali Isaac se prerano rodio početkom godine. Prvo je bio u bolnici pa su ga pustili kući, ali od tada je propatio razne zdravstvene probleme.

U kolovozu je ponovno premješten u bolnicu. Liječnici su otkrili da je dječak pretrpio moždani udar i da mu je mozak teško oštećen. Zdravlje mu opada, plućno mu je krilo otkazali te i dalje ima napadaje.

Foto: Facebook

Međutim, kada su ga isključili s aparata za održavanje života, on se nije prestao boriti.

Devetog rujna mama Emma je na Facebooku stavila objavu: „Liječnici su nam jučer dali nemoguć izbor. Rekli su nam da naš sin neće nikada normalno funkcionirati zbog oštećenja mozga. Rekli su nam da bez ventilatora neće nikada moći samostalno disati ili plakati. Pitali su nas želimo li da uklone ventilator da u miru premine.

VIDI OVO: BOŽE, HVALA TI: Preživjela najmanja beba ikad rođena, težila je samo 245 grama

Srca su nam toliko slomljena, ali odlučili smo ga maknuti s ventilatora i cijevi koja mu omogućuje disanje. Nismo htjeli da naš sinčić više pati.“

Liječnici su rekli da neće moći živjeti nakon što su isključili aparate, ali Bog kaže da može!

Roditelji su znali da moraju odlučiti u najboljem interesu djeteta. Pripremili su se oprostiti sa sinom. „Obitelj se okupila kako bi se pozdravili kada su izvadili cijev. Rekli su nam da su njegove šanse za preživljavanjem jako male zbog ozljede mozga i oštećenog pluća, objasnili su da će vjerojatno predvečer umrijeti. Ali nisu poznavali čuda našeg Boga. Naš dječak je sada skinut s aparata i savršeno diše. Uzeo je dudu i može gutati. Plače i gleda okolo. Liječnici su rekli da neće moći, ali Bog kaže da može! Nismo ni blizu kraja borbe ali On se brine za nas dok smo u njoj“, dodala je mama.

Foto: Facebook

Dok se mali Isaac bori, mama se nada molitvama za obitelj: „Molite se za čuda za našeg malog Isaaca! On je borac a Bog ga vodi“.

VIDI OVO: Majka je ostavila da umre, ali Bog joj je spasio život: Beba preživjela tri dana zakopana u šumi!

Sjetite se da je Bog pod kontrolom, UVIJEK!

Dječak se i dalje bori za život unatoč oteklom mozgu: „Što se tiče magnetne rezonance, rezultati pokazuju nešto krvi na mozgu, oštećenje mozga, što znači da će mali Isaac možda imati cerebralnu paralizu. To je samo mogućnost. Sjetite se da je Bog pod kontrolom, UVIJEK! Javit ćemo se s vijestima nakon današnjeg pregleda. Zaista smo blagoslovljeni što je Isaac ovdje s nama. Hvala Bogu i svima vama na molitvama.“