Snimka zaslona: TikTok

Gloria McIntosh, mama šestero djece iz Ohia, bila je iscrpljena nakon napornog dana kada je čula svog 18-mjesečnog sina Greysona kako se budi u 3 ujutro.

Nadajući se da će sam ponovno zaspati, provjerila je kako je s njim pomoću bebe monitor. Od onoga što je vidjela srce joj se rastopilo!

Njezin 10-godišnji sin Mason otišao je u Greysonovu sobu, a da ga nisu zamolili da utješi svog mlađeg brata. Mason jako voli Greysona, pa je sljedećih 30 minuta proveo umirujući i njegujući bebu kako bi mu pomogao da ponovno zaspi.

“Na kraju sam došla po bebu i pitala sina zašto jednostavno ne dođe po mene,” objasnila je Gloria. “Rekao je da želi da se malo odmorim jer sam toga dana puno radila.”

Koliko je to dragocjeno? Njegova mama je dodala: “Iako roditeljstvo nije njegova odgovornost, vrlo je prekrasna sama činjenica da je shvatio da je bratov čuvar i da je uzeo u obzir moje duge dane kao majke.”

Koliko bi učenika četvrtog razreda teturalo iz kreveta usred noći kako bi pomoglo roditeljima? Veliki posao obavljaš, Masone!

Pogledajte ovaj slatki trenutak bratske ljubavi u videu ispod i ne zaboravite podijeliti ovu priču.

@gloriaangelou

@lighteyemason 💙💙🤴🏾

♬ Surrender – Natalie Taylor

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare