Beba je skoro umrla, a majka upozorava roditelje da ni slučajno ne kupuju ove igračke

Nakon što je beba stara devet mjeseci skoro umrla, majka upozorava roditelje da ni slučajno ne kupuju djeci ove igračke.

Folichia Mitchell podijelila je stravičnu nezgodu koja se dogodila njezinoj 9-mjesečnoj kćeri Kennedy. Ona je progutala vodenu kuglicu s kojom se igrao njezin stariji brat, a roditelji to odmah nisu primijetili.

Nisu uspjeli prepoznati simptome niti su vidjeli da jedna od kuglica nedostaje. Međutim, ni nakon što su shvatili što se zapravo dogodilo i odveli djevojčicu u bolnicu, njezino se stanje nije popravljalo.

”Dobila je sepsu i pala u stanje šoka, a njezini su organi počeli otkazivati. Bila je u opasnosti da izgubi ruku zbog krvnog ugruška koji je zaustavio protok krvi. A sve to jer je progutala jednu vodenu kuglicu. Prije toga nije imala nikakvih simptoma, jedini je bila temperatura, ali kad je došlo do nje, već je nastupila sepsa”, objasnila je u videu koji je u vrlo kratkom vremenu postao viralan, a dosad ima više od 23 milijuna pregleda.

@fo_bby4

Recap #waterbeadinjury #picu #ineedallyourhelp #spreadtheword #mykenny🤍 #momx4✨ #prayersneeded #healingtiktok #warriorbaby @target CHUCKLEANDROAR ultimate water beads

♬ original sound – youhavethelyricsnowsing

Objavila je video kako bi upozorila roditelje

Kako objašnjava, objavila je video kako bi upozorila sve roditelje da ni slučajno ne kupuju ove igračke svojoj djeci, a ako ih imaju – da ih smjesta bace u smeće, prenosi Index. Užasnuti roditelji zahvalili su joj što je podijelila svoju priču i upozorila ih.

”Nisam imala pojma da se ovo može dogoditi. Sada ih sve bacam. Hvala ti na upozorenju, nadam se da će tvoja kći uskoro ozdraviti”, samo je jedan od mnogih komentara roditelja na TikToku.

Vodene kuglice zapravo su sitne šarene kuglice koje se šire kada se stave u vodu. Često se reklamiraju kao senzorne igračke za djecu s autizmom ili anksioznošću, a Folichia ih je kupila upravo za svog starijeg sina koji sam ima autizam.

Međutim, upozorila je kako spomenute igračke mogu biti izrazito opasne, pa i smrtonosne ako se progutaju kao što se to dogodilo i njezinoj kćeri.

Nažalost, Kennedy je dosad imala pet operacija i još se uvijek nije potpuno oporavila, a njezina obitelj pokrenula je GoFundMe kampanju putem koje primaju donacije za njezino liječenje, ali i svakodnevno objavljuju kako djevojčica napreduje.