Pri rođenju je nazvana “bijesno dijete”, a ovako izgleda nakon dvije godine

Djevojčica se rodila prije dvije godine i nazvana je “bijesno dijete”. U nastavku pogledajte kako danas izgleda.

Isabela Pereira de Jesus stekla je slavu na internetu odmah nakon rođenja. Sve zahvaljujući jednoj fotografiji koja je obišla svijet na društvenim mrežama. Na fotografiji je imala prilično neobičan izraz lica te su je prozvali “bijesnim djetetom”.

Ove godine djevojčica je napunila dvije godine, ali ima isti karakter

Isabela Pereira de Jesus rođena je 2020. Dolazi iz Mesquite, grada u državi Rio de Janeiro, Brazil. Djevojčica je nedavno napunila dvije godine, a njena fotografija s rođenja postala je pravi hit na mreži.

Beba je rođena carskim rezom. Tijekom trudnoće otkrivene su određene komplikacije kod majke. Liječnici su primijetili hematom, koji je onemogućio razmjenu tvari između tijela majke i djeteta.

Roditelji djevojčice željeli su fotografije poroda. Čak su angažirali i fotografa da ih prati u ovom posebnom trenutku u životu.

Na fotografiji koju je snimio Rodrigo Kunstmann možete vidjeti kako Isabela pokazuje smiješnu grimasu. Zbog njezina izraza lica prozvali su je “bijesnim djetetom”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rodrigo Kunstmann (@rodrigokunstmann)

Rodrigova jedinstvena fotografija donijela je Isabeli slavu i prepoznatljivost na društvenim mrežama. Unatoč svojim godinama, već ima profil na Instagramu. Roditelji tu objavljuju njezine smiješne fotografije i videozapise.

Roditelji su oduševljeni fotogeničnošću svoje kćeri i smatraju da fotografija koju je snimio Rodrigo odražava njezin karakter i čvrstinu.

“Njezin dolazak na svijet bio je blagoslov za našu obitelj”

Roditeljima je Isabela neprocjenjiv blagoslov.

Povodom drugog rođendana svoje kćeri, roditelji su ponovno zamolili fotografa da napravi nove slike “bijesnog djeteta”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rodrigo Kunstmann (@rodrigokunstmann)

“Dvije godine kasnije, ponovno sam sreo Isu!”, napisao je Kunstmann na svom Instagram profilu i objavio novu fotografiju.

“Isa je karakterna. Kad joj se nešto ne sviđa ili nije zadovoljna, napravi potpuno istu facu. Svaki put se nasmijemo i ponosni smo koliko je posebna”, objašnjavaju roditelji.

NAJNOVIJE!