Bila je izgubljena u šumi punih 15 sati, netko nevjerojatan ju je spasio i rasplakao obitelj

Roditelji trogodišnje djevojčice su uplašeno čekali petnaest sati. Nakon što je Victoria odlutala, njezini su roditelji aktivirali tim za potragu kako bi pregledali cijelo područje u blizini svog doma, no nisu znali koliko je daleko Victoria mogla odlutati. Bila je veljača.

Na hladnim temperaturama, nitko nije bio siguran da Victoria može ostati na sigurnom jer je bila potpuno sama. No u međuvremenu, obiteljski je pas Blue slijedio Victoriu u šumu. Obitelj je uskoro saznala da je Blue bio pravi heroj koji je spasio Victorijin život.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Victorijini roditelji nisu mogli vjerovati svojim očima kada se Victorija vratila. Pokraj nje je bio Blue koju ju nije napustio ni na minutu nego je ostao kraj nje i grijao ju. Teta Kim Rayfield je izjavila s neopisivom zahvalnošću: „Victoria je naš anđeo“. Ništa drugo nije moglo dovesti do toga da ova obitelj još više počne cijeniti Bluea osim ovoga.

Kada je bila bespomoćna, Victoria je imala svog „anđela“ pored sebe u liku Bluea. „Taj je pas ostao s njom“, rekla je Kim, „Vjerujem da će imati posebnu vezu jako dugo vremena“. Victorijina priča je ušla u javnost preko osobe koja ju je pronašla s Bluom u šumi. Kada čujete kako objašnjava što je vidio između njih dvoje vidjet ćete da je Blue znao da je bio tamo kako bi spasio Victoriu.

Pogledajte kraj ove predivne priče u priloženom videu.

IZVOR:Sharetap