Bjelkinja je vikala na crnca koji je kosio travu, a onda je zaplakala

Bjelkinja je izletjela van i vikala da prestane kositi travu, ali je uporni crnac je samo odmahnuo glavom i nastavio.

Uz sve užasne vijesti o masovnim ubojstvima o kojima neprestano slušamo, lijepo je vidjeti da je do nas došla i lijepa priča o ljubavi i dobroti.

Svako malo se pojavi netko kao Johnny Taylors koji nam da nadu u čovječanstvo nekakvom divnom gestom.

Nadajući se da će uspjeti malo zaraditi, Johnny je išao od vrata do vrata i pitao svoje susjede treba li im pokositi travnjak.

Kada je naišao na kuću Helen Bell, njegova je ponuda dočekana s jasnim „ne“ jer ta majka nije imala dovoljno novca da priušti njegove usluge u to vrijeme.

No, par sati kasnije, Helen je začula glasan zvuk iz svog dvorišta te je primijetila da se Johnny vratio i da joj kosi travu. Izletjela je van i povikala da prestane, ali je uporni muškarac samo odmahnuo glavom i nastavio.

Kada je otkrila razlog, žena je počela plakati

Kada je otkrio razlog zašto joj je odlučio besplatno pokositi travnjak, Helen je počela plakati.

Kako je Johnny kasnije rekao: „Vijesti nikada ne javljaju kako je crnac pomogao bijelom susjedu jer to ne zarađuje dovoljno novca“.

Na žalost, prilično je u pravu.

“EVERYONE. This man came into my yard a couple hours ago and offered to cut my grassfor a certain price. I didn’t have…

Objavljuje Love What MattersUtorak, 6. kolovoza 2019.

No, Helen je napisala predivnu objavu koja je mnoge dotaknula u srce:

„SVI! Ovaj je čovjek došao u moje dvorište prije nekoliko sati i ponudio se pokositi mi travu za određenu svotu novca. Nisam imala dovoljno novca da danas priuštim njegove usluge te sam mu rekla da dođe natrag za tjedan dana.

Rekla mu je da prestane jer mu nije mogla platiti

Nekoliko minuta nakon toga, začula sam glasan zvuk. Otvorila sam vrata i primijetila da je počeo kositi travu. Istrčala sam i počela vikati da stane… on je odmahnuo glavom. Rekao mi je da je vidio moju djecu kako se igraju u dvorištu te se zabrinuo da će ih zmije ugristi jer je trava bila previsoka.

Ponovno sam mu rekla da prestane jer mu nisam mogla platiti. Rekao je da mu ne trebam platiti jer ima unuke te se nada da će se netko i za njih tako jednom brinuti.

Počela sam plakati. Razgovarali smo o raznim poteškoćama u životu te mi je rekao da ovakve stvari nikada ne objave u vijestima. Rekao mi je da vijesti nikada ne javljaju kako je crnac pomogao bijelom susjedu jer to ne zarađuje dovoljno novca. Rekla sam mu da ima dobro srce. Rekla sam mu da bi bilo lijepo da je više ljudi na svijetu kao on.

Ponovno smo se zagrlili. On je još vani i kosi travu, a već je pao mrak. Jako sam sretna što ga imam za novog prijatelja.

Njegovo je ime Johnny. Danas mi je besplatno pokosio travu jer je bio zabrinut za moju djecu koja su se igrala u visokoj travi. Nadam se da će dobiti priznanje koje zaslužuje.“

NAJNOVIJE!