Blizanci su oženili blizanke i dobili blizance, a ovako izgleda njihov brak

Zbog ljubavi na prvi pogled blizanci, koji su oženili blizanke i koji su dobili blizance dali uvid u to kakav je kvartarni brak.

Josh i Jeremy Salyers rekli su svojoj mami da će oženiti Brittany i Briana, nakon što su ih upoznali na festivalu blizanaca. Dečki su ih poznavali manje od jednog dana i odmah su znali da su njih dvije njima suđene. 

“Moja reakcija je bila poput: ‘O moj Bože, osjećamo da nas one tako privlače, nadam se da i oni tako osjećaju prema nama. “Kasnije smo saznali da su otišli kući nakon što su nas upoznali i rekli su mami da će se vjenčati s nama”, ispričala je Brittany.

Najbolji dio je što su pomogli Brittany i Braini u ostvarivanju snova. Djevojke su sanjale o zajedničkom životu kao blizanke i nadale su se da će se jednog dana udati za blizance. Sada su njihovi snovi postali stvarnost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)

Blizanci koji su oženili blizanke dobili su blizance i ljubav svojih života

Parovi ne samo da su se vjenčali u dvostrukom vjenčanju, nego su također kupili kuću koju mogu dijeliti. Sada su majke svojoj djeci zbog rijetkog fenomena blizanki koje su se vjenčale s blizancima, što znači da su njihova djeca rođaci i genetski braća i sestre u isto vrijeme. 

Jett i Jax znaju da imaju dvije mame i dva tate. To znači da imaju dvostruku zabavu i dvostruku ljubav.

“Sve radimo kao obitelj, stvarno smo nerazdvojni. Sve je ovo kao neko čarobno postojanje,” rekla je Brianna. Parovi dijele sve, uključujući roditeljstvo, pranje rublja, pa čak i kupnju namirnica. Ne bi to htjeli drugačije. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins)

Sjajan primjer ljubav i poštenja

Oni su sjajan primjer onoga što znači voljeti i poštovati svoju obitelj. Oni cijene male i velike trenutke. To uključuje i zajednički rad. Brittany i Briana su odvjetnice, a Josh i Jeremy vode mjesto za vjenčanje. Ali to nije sve. Brittany i Briana rade na povijesnom romanu. Slučajno se radi o blizancima!

Bog je definitivno blagoslovio ove parove ljubavlju, snažnim osjećajem za obitelj i identitetom. Jedva čekamo vidjeti više od njih dok nastavljaju dijeliti svoje životne avanture s blizancima.

„Eto, sinovi su dar od Gospodina; nagrada njegova jesu djeca. Kao strijele u ruci ratnikovoj, tako su sinovi mladosti. Blagoslovljen je čovjek, koji je njima napunio tobolac svoj! Neće se nikada osramotiti, i kada se pravdaju s neprijateljima na vratima.“ (Psalam 127, 3-5)