NaslovnicaPoučne pričeBog ima zadnju riječ: Ova priča to potvrđuje!

Bog ima zadnju riječ: Ova priča to potvrđuje!

Bog ima zadnju riječ, iako to nekada ne možemo odmah vidjeti. Ova priča će to potvrditi!

Davno, u jednom malom selu, živio je stari čovjek koji je bio poznat po mudrosti. Jednog dana, mladić iz sela došao je k njemu s problemom koji ga muči. Mladić je bio jako ljut zbog nepravedne situacije koju je doživio i htio je da stari mudrac poduzme nešto kako bi se to ispravilo.

Starac je pozorno saslušao mladića i rekao mu: “Moj mladi prijatelju, nema potrebe da se ljutiš. Bog ima zadnju riječ u svemu što se događa u našim životima. Vjeruj mi, tvoja pravda će biti zadovoljena na kraju.”

Mladić nije bio siguran je li mu mudrac pomaže i odlučio je sam poduzeti nešto kako bi ispravio nepravdu koju je doživio. Nekoliko dana kasnije, mladić se vratio k starom mudracu i rekao mu kako je uspio riješiti problem na svoj način.

No, stari mudrac mu je odgovorio: “Moj prijatelju, možda si uspio riješiti svoj problem na svoj način, ali to ne znači da si u potpunosti ispravio nepravdu. Vjeruj mi, Bog ima zadnju riječ u svemu što se događa u našim životima, iako se to nekada ne čini očiglednim.”

Mladić je otišao, još uvijek zbunjen i nesiguran u starčeve riječi. No, kasnije je shvatio da je bio u pravu. Nepravda koju je doživio na kraju se sama ispravila i sve je bilo u skladu s Božjim planom.

Ova priča podsjeća nas da uvijek postoji Netko tko kontrolira naše živote, čak i kada se to ne čini očiglednim. Ponekad, naše želje i planovi nisu u skladu s Božjim planom, ali uvijek možemo vjerovati da će na kraju sve biti u redu. Bog ima zadnju riječ, iako to nekada ne možemo odmah vidjeti.