Bog sve izvodi na dobro: Priča koja mijenja živote
Foto: Pexels

Naš Bog onima koji ga iskreno ljube sve izvodi na dobro. Ova priča će vas u to uvjeriti!

Mihael je bio veseo i svestran dječak, uvijek prepoznatljiv po osmijehu na licu. Njegova obitelj je živjela na selu. Jednog dana, dok se igrao na dječjem igralištu, nezgodno je pao i slomio lijevu nogu. Bio je tužan jer mu je trebalo puno vremena da se oporavi i vrati svojim omiljenim aktivnostima.

No, njegova baka, iskrena vjernica, govorila mu je da Bog sve izvodi na dobro. Mihael je bio skeptičan i nije baš razumio kako to može biti dobro kada mu je slomljena noga. Međutim, baka mu je rekla da će sve biti u redu i da mora imati vjeru.

Vrijeme je prolazilo, a Mihael se polako počeo oporavljati. Baka mu je često dolazila u posjet i čitala mu priče iz Dječje Biblije. Polako se počeo zanimati za vjeru i često je pitao baku o Bogu.

Jednog dana, kada je ponovno mogao trčati i igrati se, dogodila se velika oluja koja je uništila mnoge kuće u selu. I Mihaelova kuća je također bila oštećena, ali nije bilo ozlijeđenih.

Dječak je bio zahvalan što su svi bili dobro, ali nije razumio kako je to dobro. Baka mu je objasnila da je to Božji način da ih zaštiti od još veće nesreće i da Bog sve izvodi na dobro. Počeo je vjerovati u to, iako nije uvijek mogao vidjeti zašto se nešto događa. Baka mu je uvijek govorila da treba vjerovati i da će se sve na kraju isplatiti.

S vremenom je ovaj dječak postao još snažniji u vjeri i prepoznao je Božju ruku u svemu što mu se dogodilo. Shvatio je da Bog stoji uz njega i da će ga voditi kroz sve što mu se dogodi u životu.

Mihael je zahvalan što ima baku koja mu je pokazala put i vjeruje Bogu da ima kontrolu nad svime.