PRAVA LJUBAV NIKADA NE UMIRE: 57 godina nakon razilaženja Bog je pronašao način da ih spoji!

"Uvijek me je volio, a i ja sam njega.''

Nikada se nisu prestali voljeti iako su 57 godina živjeli odvojenim životima. Bog je pronašao način da ih ponovno spoji!

Curtis Brewer i Barbara Cotton iz Wisconsina bili su par u srednjoj školi, a zajedno su išli i na maturalnu večer. Izgubili su kontakt kada je njena majka umrla, a on otišao studirati.

Ljubav nije prestala unatoč tome što su krenuli različitim putevima. Nakon 57 godina sreli su se i odlučili vjenčati.

Oboje su sada u 70-im godinama i konačno su pronašli svoj “sretan kraj”. Kazali su da se nikada nisu prestali voljeti. Sreli su se prošle godine nakon što su se pronašli na stranici koja je povezivala ljude iz njihove škole. Zaručili su se u lipnju.

“Uvijek me je volio, a i ja sam njega. Bili smo skupa cijelu srednju školu. Niko me nije volio kao on. To je bila bezuvjetna ljubav i nitko se nije mogao usporediti s tim”, rekla je Barbara.

Snimka zaslona

Nakon smrti njezine majke ona je morala ostati kući i brinuti se o petero braće, a Curtis je otišao fakultet. Nikada nisu službeno prekinuli vezu.

Njihovi prijatelji su pokrenuli kampanju preko GoFundMe servisa za njihovo vjenčanje.

“Čak 57 godina nakon njihove maturalne večeri Bog je pronašao način da ih spoji. Nikada nisu prekinuli, ali su razdvojeni silama koje nisu bile pod njihovom kontrolom. Nikada se nisu prestali voljeti iako su živjeli odvojenim životima. Zaručili su se 15. lipnja 2018. godine. Još uvijek im je teško vjerovati da su zajedno i da će se ubrzo vjenčati”, napisali su prije vjenčanja, piše Klix.

Oboje su kazali kako se raduju zajedničkom životu.

“Ovo je predivan dan, blagoslovljen sam”, kazao je Brewer.