''Bog me je vodio'': Tinejdžerka pronašla odlutalog starca s demencijom

Tinejdžerka iz Mississippija je molila roditelje da je puste kako bi se pridružila potrazi za nestalim starcem s demencijom, a kad ga je pronašla, rekla je da ju je Bog tamo vodio.

Katy Qualls je vidjela objavu na Facebook stranici susjeda u kojoj je pisalo da je starac s demencijom napustio imanje. Odmah je u srcu osjetila želju da ga pronađe. Uznemirila ju je činjenica da se nalazi negdje vani na hladnom mjestu.

“Odmah sam otišla roditeljima i rekla im: ‘Neću moći spavati dok ne bude pronađen”’. “Samo sam razmišljala o tome kako bi se osjećala da je to moj djed ili netko bližnji.”

VIDI OVO: Tinejdžerka je odbila kemoterapiju kako bi njezin sin preživio

Nakon pristanka roditelja, obukla se u toplo te krenula u potragu za izgubljenim starcem.

Gotovo sve istraživačke ekipe otišle su u šumu kako bi ga pronašle, ali Katy je krenula drugim putem. “Hodala sam uokolo i osjećala da je to u redu”, objasnila je.

“Čula sam nešto te se okrenula lijevo, a on je ležao na zemlji na strani, zapetljan u grmlje. Ne biste ga vidjeli osim ako stvarno niste ušli u grmlje.”

Katy je bila vrlo nježna prema njemu i uvjeravala ga da mu neće nauditi. “Ovdje sam da vam pomognem”, rekla je, “Poznajem vašeg sina, znam i vaše unuke.” Zatim je podigla starca u naručje i izvela ga policiji.

VIDI OVO: Tinejdžerka je dala bebu na posvajanje, no imala je jedan uvjet

Katy je znala tko ju je vodio kroz čitavu potragu i zahvalila je Bogu rekavši: „Shvatila sam da je to bio Bog“.

“Vodio me tamo. Doista vjerujem da je to učinio s razlogom. Sa svim stvarima koje su se nedavno dogodile u mom životu, osjećam kao da ima plan za mene. Ne znam što je to, ali znam da će to biti pomaganje ljudima.”

Bog je na čudesan način upotrijebio Katy u ovoj potrazi. Kad odlučimo biti poslušni Božjem glasu, nikada nećemo pogriješiti. On sve kontrolira!