Bog vodio ženu do kontejnera u kojem je pronašla novorođenče

Bog je vodio ženu do kontejnera u kojem je u vreći za smeće pronašla novorođenče koje su roditelji napustili. 

Rođenje djeteta je povod za radost i slavlje u mnogim obiteljima. Na žalost, postoje ljudi na ovome svijetu koji vjeruju da je za njih bolje napustiti dijete i zamijeniti djetetov život za svoju sreću. 

Jedna je žena podijelila iskustvo kada je pronašla novorođenče u kanti za smeće te tvrdi da ju je Bog doveo tamo kako bi spasila tu bebu. 

Začula je plač djeteta iz kontejnera

Cynthija Burton svaki dan šeta svog psa, no na taj dan je odlučila kući ići drugačijim putem. Nakon što je prošla obližnju crkvu začula je plač djeteta iz kontejnera. 

Bog vodio ženu do kontejnera u kojem je pronašla novorođenče 1

„Ne bi preživio da nisam išla kući tim putem jer je bio na dnu kontejnera sa smećem“, rekla je Burton, „Bio je u vreći za smeće koja je bila čvrsto zavezana. Nisam ju mogla otvoriti. Morala sam razderati samu vreću“. 

Burton je odmah nazvala pomoć, a pridružila joj se i Austin Tamara, njezina susjeda. 

„Još je imao pupčanu vrpcu oko vrata“, rekla je Austin, „Hitna nam je služba rekla da pokušamo ukloniti vrpcu. Tada sam mu pokušala ručnikom očistiti dišne puteve“. 

Dok su čekale hitnu pomoć, ove su dvije žene pjevale bebi i tješile ju. 

Utvrđeno je da je novorođenče zdravo

„Molila sam se“, rekla je Austin, „A ona (Burton) je pjevala ‘Isus me voli’. Pridružila sam joj se. Rekla sam mu da postoji netko tko ga želi i da Bog ima svrhu za njega tako da ne odustaje. Čekali smo dok nije došla hitna.“

Bog vodio ženu do kontejnera u kojem je pronašla novorođenče 2

Uskoro je došla policija i hitna. Utvrđeno je da je beba zdrava. 

Austin je bila jako zahvalna svojoj susjedi koja je priskočila u pomoć. Rekla je: „Bogu hvala što je tada šetala psa. Bogu hvala što ga je čula i što ga je izvadila. Ona mu je spasila život“. 

„Ovo mijenja živote. Znate, Bog me je tamo stavio u točno to vrijeme“, dodala je Burton. 

Bogu hvala na svemu što je učinio za spas života ove malene bebe. 

NAJNOVIJE!