Bogata žena je srela beskućnika, a zatim otkrila nevjerojatnu stvar o njihovoj prošlosti
Snimka zaslona

Ova bogata žena je srela beskućnika, a onda otkrila da imaju zajedničku prošlost jer je i ona živjela kao beskućnica kao tinejdžerica.

Kad god televizijski voditelj Steve Hartman ode na jedno od svojih putovanja, znate da će pronaći fascinantne priče. On radi za CBS vijesti od 1988. te je cijelo to vrijeme otkrivao nevjerojatne priče.

No niti jedna nije bila tako posebna kao slučajan susret između dvoje ljudi koji dijele nešto neprocjenjivo iako su potpuno različite dobi i različitih statusa u društvu.

Roberta Hoskie je vrlo uspješna agentica nekretninama i medijska ličnost koja je ujedno i žena iza Ms. Millionaire Mindset Academy and Training Seminars.

Snimka zaslona: YouTube

Njezin milijunski račun u banci govori o njezinoj sposobnosti zarađivanja i štednje novca. Pa, osim onog jednog puta kada je slučajno izgubila 10 000 dolara. No, tada je došlo do posebnog susreta s jednom beskućnikom.

10 000 dolara koje je Elmer Alvarez našao na ulici New Havena mogli su mu dosta pomoći. No, iako je bio beskućnik, bio je moralan te je razlikovao dobro od lošega. Nikada mu nije palo na pamet da zadrži novac za sebe. Umjesto toga je odlučio pronaći pravog vlasnika novca.

Nakon što je Elemer ugovorio sastanak s Robertom kako bi vratio novac, nije očekivao ništa za uzvrat. Za njega je dobro djelo bila dovoljna nagrada.

Snimka zaslona: YouTube

No, ova bogata dama je imala nešto drugo na umu kada je vidjela tog dobrog beskućnika koji ju je podsjetio na mlađu verziju sebe.

Vidite, prije nego je Roberta postala poznata kao agentica nekretninama, ona je bila beskućnica tinejdžerka s djetetom.

Bila je odlučna da njezina djeca imaju što bolji život tako da je sama zarađivala za školu te je radila dok nije izašla iz siromaštva. Sada se Roberta udružuje s Elmerom kako bi učinili divno dobro djelo.

No, vratimo se malo unatrag. Prošla je godina dana od Elmerovog susreta s Robertom, koja mu je pomogla vratiti život na pravi put. Pronašla mu je stan te mu je plaćala stanarinu sedam mjeseci dok se ne uspije zaposliti, te mu je ujedno platila školovanje.

Snimka zaslona: YouTube

Njih dvoje trenutno rade na nevjerojatnom projektu koji će utjecati na mnoge ljude. Oni neće ništa zaraditi od toga, ali će pomoći mnogim potrebitim ljudima tako da im novčani profit ništa ne znači.

U narednoj godini, Roberta i Elmer će sagraditi tranzicijske kuće za tinejdžere i odrasle osobe bez doma. Tamo će uspostaviti usluge koje su važne za njih, a to je nešto što je bilo potrebno i Roberti i Elemeru kada su živjeli na ulici.

Iako je njegov život krenuo teško, Elmer sada dobiva sve što zaslužuje u životu, a to je prilika da ostvari svoje snove. On će raditi kao savjetnik u tranzicijskim kućama, a zbog svoje prošlosti je savršena osoba za taj posao.

IZVORFaithtap.com