Bračni par slučajno napravio DNK test: Rezultat ih je šokirao

Bračni par iz Amerike, Donna i Vanner Johnson, napravio je slučajno DNK test. Ubrzo ih je rezultat šokirao. Nisu mogli vjerovati što piše.

Donna i Vanner su odlučili kupiti komplet za testiranje DNK, ali mjesec dana kasnije rezultati testa su im okrenuli cijeli svijet naglavačke.

Ubrzo su saznali da njihov 12-godišnji sin nije njihovo biološko dijete

Njihov 12-godišnji sin, koji je začet u klinici za umjetnu oplodnju, nije Vannerovo biološko dijete. Ispostavilo se da je došlo do “zabune” u klinici za umjetnu oplodnju te da je Donnina jajna stanica oplođena spermom nepoznatog donora.

“Kada sam pogledao rezultate testa, vidio sam ime svoje žene pod imenom majke, a ispod oca pisalo je nepoznato”, rekao je Vanner za televizijski kanal ABC4. Dodao je da je u tom trenutku pomislio da ne razumije kako je ime oca nepoznato.

“Shvaćate da postoji mogućnost da se nešto tako dogodi, ali nikad vam ne padne na pamet da se to može dogoditi vama”, dodao je Vanner.

Par se odlučio na umjetnu oplodnju 2007. godine

Nakon što su doznali da ne mogu sami zatrudnjeti s drugim djetetom, odlučili su se na umjetnu oplodnju. Sinu su naposljetku rekli istinu te su potražili njegova biološkog oca. Ispostavilo se dječakov biološki otac sa svojom partnericom isti dan došao u kliniku kada i Donna i Vanner.

“Nakon otkrića bilo je puno raznih emocija koje smo morali zajedno proći, ali ljubav prema našem sinu se nikad nije promijenila”, rekao je Vanner.

Oba para su podnijela tužbu protiv klinike.

“To što mi prolazimo je nevjerojatno. Mislili smo da će zbog toga što sve prolazimo biti pristojniji i da će s više obzira komunicirati s nama, ali to uopće nije tako”, rekao je Vanner.

NAJNOVIJE!