Tyler Cepkausas samo želi usrećiti svoju malenu sestru Emily čak i ako ne može uvijek biti s njom. On ima samo 7 godina, ali se brine za Emilyno zdravlje od kada zna za sebe. Emily ima Downov sindrom i defekt zbog kojeg ima problema s disanjem. Prvu operaciju srca imala je sa samo 3 mjeseca. 

„Tyler je morao odrasti mnogo brže od druge djece“, rekla je Laurie, Tylerova majka, „On se s dvije i pol godine morao prilagoditi da postane brat osobi s posebnim potrebama. Prve tri godine njezinog života bile su život između doma i bolnice. Tyleru bolnice nisu niti malo strane“. 

Od kada je Emily rođena, Tyler je bio njezin najveći fan i zagovornik. Provode svo svoje vrijeme zajedno i imaju snažnu vezu. 

VIDI OVO: Brat (7) spasio sestru koja je dobila neobičan napadaj na bazenu

„Uvijek govorim da imaju jako posebnu vezu“, rekla je Laurie, „Bez obzira koliko je ona tužna, kada bi vidjela njegovu sliku ili bi on došao u posjet, ništa drugo ne bi bilo važno“. 

Brat i sestra u bolnici
Foto: Facebook

Emily je do sada imala tri operacije srca, a čeka ju još nekoliko u budućnosti. Problem je u tome što će neprestano morati nadomještati dio njezinog srca. 

Tyler se odlučio prijaviti za natječaj Starlight Children Zaklade kako bi dizajnirao bolničku halju koju bi nosila djeca u bolnicama diljem Amerike. Odlučio je svoj dizajn obogatiti raznim inspirativnim riječima koje su u njegovoj obitelji koristili prije Emilynih operacije: hrabrost, ljubav, borba, snaga. 

Tyler i sestra
Foto: Facebook

Tyler je uskoro saznao i da je pobijedio. Rekao je: „Volim biti dobar. Nadam se da će moja halja učiniti djecu kao Emily sretnima. To je i bila cijela svrha ovoga“. 

To je zaista predivan način da se djeci u bolnicama da hrabrosti da izdrže što god ih čeka.