NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeČovjek u zatvoru pušio Bibliju, a onda je naišao na nešto što...

Čovjek u zatvoru pušio Bibliju, a onda je naišao na nešto što mu je promijenilo život

Nakon što bi pročitao jednu stranicu Biblije, istrgnuo bi je iz korica i smotao si cigaretu. 

Život Wilhelma Buntza bio je jedan veliki test izdržljivosti: kao dojenče rođena ga je majka napustila, a otac ga je otpremio u dom. Kao mladić skrivio je smrt jednog čovjeka. Maloljetnički zatvor, sudnica, uvjetna kazna – to je bio uobičajeni životni ritam.

Na sudu je njegov otac čak izjavio: “Nema ništa dobro u mojemu sinu, molim vas, uvedite opet smrtnu kaznu.” Završio je u zatvoru, na 14 godina.

U samici poseže za Biblijom

1983. godine Buntz u samici poseže za Biblijom. Nakon što bi pročitao jednu stranicu, istrgnuo bi je iz korica i smotao si cigaretu. To je radio sve dok nije došao do Novog Zavjeta, kada ga je ono što je pročitao pogodilo ravno u srce.

Bog nam kaže: “Vjeran sam poput ljubećeg Oca”. Pitajući se je li to moguće, Wilhelm se odvažio na prvi korak u sasvim novom smjeru.

Obično priželjkujemo da nam se Božja Riječ spusti iz glave u srce. Ovom se čovjeku spustila iz pluća u srce – doslovno!

U videu u nastavku možete poslušati njegovo predivno svjedočanstvo! Oduševit će vas!

Wilhelm je do mirovine u listopadu 2017. radio u Domu za slijepe u Freiburgu kao socijalni radnik. Oženjen je i otac je dvojice sinova. Ovaj bivši robijaš danas živi prema motu: „Hajdemo opustošiti Pakao i naseliti Nebo!“.

Potresnu životnu ispovijest bivšeg robijaša Wilhelma Buntza pod nazivom “Čovjek koji je pušio Bibliju”, možete naručiti ovdje.