NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeČudotvorni prsten iščupan iz pepela daje nadu paru koji je izgubio sve...

Čudotvorni prsten iščupan iz pepela daje nadu paru koji je izgubio sve u požaru

Čudotvorni prsten koji je par pronašao u požaru im daje nadu da još uvijek imaju jedno drugo, što je važnije od sve druge imovine.  

Kad je par iz Utaha izgubio gotovo sve što je posjedovao, najdragocjeniji predmet otkriven je u pepelu, podsjećajući ih na važnu poruku: još uvijek imaju jedno drugo.

Lindsey i Matthew Fuller, zajedno sa svojim dječačićem su nedavno bili na putu za Wichitu, Kanas, kada su prespavali u Coloradu. Dok su se odmarali u hotelu, stvari koje su nosili u novi dom držale su u prikolici na parkiralištu. Sljedećeg jutra, međutim, sve je u požaru nestalo.

“Policija je uspjela ući u trag jednom bačenom kovčegu zahvaljujući zračnoj oznaci, ali kamion i prikolica sa svim ostalim još uvijek nedostaju”, podijelio je Cassidy Huish na GoFundMe profilu postavljenom za obitelj Fuller. “Sva njihova odjeća, namještaj i stvari za bebe su nestali.”

Prsten iz pepela 1
Snimka zaslona: YouTube

Iako je istražitelj požara na području Denvera uspio ući u trag njihovoj prikolici, kada je pronađena, bila je ozbiljno izgorjela. Lindsey i Matthew nadali su se da će uspjeti povratiti neke predmete, ali vidjeti posljedice požara bio je razoran udarac.

Bezbroj dragocjenih stvari bilo je na toj prikolici, uključujući Lindseyin zaručnički prsten.

“Čudesni prsten”

“Zovemo ga ‘čudesni prsten’ jer to nije prvi put da je izgubljen”, rekla je Lindsey. “Mislili smo da je ovaj prsten tako dragocjen za nas, čak i ako ne pronađemo ništa drugo.”

I tako su se nadali dok su prošlog ponedjeljka gledali kroz pepeo, skupljajući usput neke fotografije i druge predmete. Zatim, unutar samo četiri minute potrage, pojavio se posebno sjajan predmet: prsten.

Prsten 2
Snimka zaslona: YouTube

“Molili smo se da ćemo ga pronaći, a to što smo ga pronašli u roku od četiri minute nakon što smo stigli, činilo se kao čudo”, rekla je Lindsey. “Zaista nema riječi za olakšanje koje smo osjetili kad smo to otkrili.”

Iako se ne može vratiti sva njihova imovina, izljev ljubavi koju je obitelj Fuller primila putem donacija bio je ogroman. Već su premašili svoj GoFundMe cilj od 30.000 dolara s prikupljenih gotovo 33.000 dolara.

Osim toga, mnogi su susjedi odvojili vrijeme da zamijene igračke svog sina točnim replikama. Obitelji je također ponuđeno korištenje susjedovih automobila, starog namještaja, darovnih kartica i još mnogo toga.

“Imamo smo toliko ljudi koji su nam bili potpuni stranci, a brinuli su o nama,” rekla je Lindsey. “Čuli su našu priču i željeli su pomoći, a mi se jednostavno nismo mogli osjećati dobrodošlije na ovo novo mjesto.”

Obitelj Fuller
Snimka zaslona: YouTube

Obitelj Fuller ima na čemu biti zahvalna u vrijeme velikog gubitka, ali ono čemu se stalno vraćaju i što ih ispunjava radošću jest pronalazak tog prstena.

“To je ono što ćemo sada nastojati držati uz sebe sve dok smo živi”, rekao je Matthew Fuller. “Iako smo izgubili sve, još uvijek imamo stvar koja je zapravo započela našu vezu.”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare