Dala je sina (3) na posvajanje, 7 godina kasnije saznala je nešto što nije očekivala

Majka je dala svog trogodišnjeg sina na posvajanje nadajući se da će imati bolji život. Sedam godina kasnije je saznala nešto čemu se nije nadala.

Život Kris Smith je teško započeo. Tijekom djetinjstva išla je od jedne do druge udomiteljske obitelji. Zlostavljana je i zanemarivana, tako da uopće nije čudno što je pobjegla sa samo 14 godina.

Kada pobjegnete, život nije jednostavan. Od loših veza, spavanja na ulici do prosjačenja. Kada je imala 17 godina, rodila je sina Matthewa.

Nakon što je on rođen, uselila se kod jednog čovjeka koji je imao problem s alkoholom. Unatoč stalnim sukobima, pokušala je održati svoju malu obitelj.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Zatim je ponovo zatrudnjela, ali je njena kćerka umrla samo par dana nakon rođenja. Njena sahrana održana je na Matthewov treći rođendan. Za Chris je to bilo previše:

“Morala sam slaviti dan rođenja jednog djeteta i žaliti za životom drugog. To me je slomilo.”

Tragedija joj je nešto pojasnila, nešto što joj je slomilo srce. Jednostavno nije mogla ponuditi Matthewu ono što je htjela za njega. Dala ga je posvojiti. On je imao 3,5 godine, a ona 21. Smatrala je da je to bila ispravna odluka.

VIDI OVO: ”Tražim te oduvijek!”: Majka prvi put zagrlila kćerku koju je dala na posvajanje prije 52 godine

U to vrijeme odvojila se i od svog partnera. Narednih sedam godina bile su nespokojne za nju: nije imala jasan cilj te nije mogla pronaći svoje mjesto u svijetu. Često nije imala krov nad glavom i bila je očajna.

Onda se jednog dana sve promijenilo. Chris je ušla u restoran i skupila hrabrosti da traži posao. Vlasnik je vidio nešto u Kris te joj odlučio pružiti šansu. Cijeli njen život se preokrenuo. Sada je radila, imala je krov nad glavom, a polako je svoj život dovodila u red.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Ubrzo nakon toga upoznala je novog muškarca, Joea, koji je postupao prema njoj s poštovanjem. Do tada je imala samo loša iskustva, tako da je ovo za nju bilo potpuno novo. Sada je spoznala pravu ljubav!

Kris i Joe su se vjenčali. Joe je odličan otac, a Kris je konačno saznala kako je imati normalnu obitelj. A njezino dijete? Mislila je na njega cijelo vrijeme. Konačno, Joe ju je motivirao i podržao da se obrati socijalnim službama i raspita o svom sinu Matthewu.

Ono što je saznala nije bilo uopće ono što je očekivala. Za svih 7 godina od kada ga je ostavila, nitko ga nije posvojio. Svih tih godina, dok je ona plakala nad njegovom fotografijom, on je bio u instituciji gdje ga je i ostavila.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Odvezla se tamo i uslijedilo je dirljivo iskustvo za sve prisutne. Socijalni radnici rijetko viđaju ovakve slučajeve. Sada, kada je majka sasvim stabilna, mogla je odvesti Matthewa kući, odnosno da ga posvoji.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Kris nije mogla vjerovati da je ponovno kraj svog sina, da ga drži u naručju i da ga nije zauvijek izgubila.