NaslovnicaZdravljeDemoni postoje, tvrdi ugledni psihijatar

Demoni postoje, tvrdi ugledni psihijatar

Osobno sam se uvjerio da demoni postoje. Vidio sam ih, pričao sa njima i mogu vam reći da su stvarno vrlo strašni, tvrdi psihijatar.

”Nakon sedam godina rada u jednoj od najvećih psihijatrijskih bolnica na svijetu, 18 godina rada u psihološkom zatvorskom odijelu, dvije godine u najvećem Centru za mentalno zdravlje i više od 11 godina u Hitnoj pomoći, nema što nisam vidio.

Osobno sam se uvjerio da demoni postoje. Vidio sam ih, pričao sa njima i mogu vam reći da su stvarno vrlo strašni”, započinje svoju ispovijest ugledni psihijatar koji je htio ostati anoniman zbog svojih pacijenata i njihovih obitelji.

“Glasovi koje čuju šizofreničari nisu halucinacije kao što psihijatri tvrde. Moja struka inzistira da se ovim halucinacijama ne treba pridavati pažnja jer se tako stanje pogoršava. Ipak, otkrio sam da glasovi koje šizofreničari čuju imaju sasvim jasnu, preciznu, predvidivu i vrlo destruktivnu šablonu, što se razlikuje od uobičajenih halucinacija.

U trenutku kada “halucinacije” (demoni) postanu svjesne da ja pacijentima dajem savjete koji će ih oslabiti, ja postajem prijetnja, ali i meta. Jednom se dogodilo čak da mi je pacijent rekao kako ga je “glas” upozorio da se drži podalje od mene, i to nekoliko minuta prije nego što sam ušao u salu.

Demoni postoje, no oni ne žele da u to vjerujete

Otkrivanje pacijentima što se sa njima zapravo događa i kako demoni upravljaju njihovim životima posljednje su što ovi entiteti žele.

VIDI OVO: Čime možete otvoriti vrata demonima da uđu u vaš život?

Oni žele da vjerujete da su u eri znanosti demoni samo fikcija, bajke za neobrazovane. Oni žele da ignorirate 23 ili više puta kada je Isus Krist istjerao demone, a još više kada vjerujete da je Biblija potpuno irelevantna za ove stvari. Njima ide u prilog kada ne vjerujete u njih, jer im je tako lakše da obave svoj posao.

Da se razumijemo, ja ovdje ne govorim o religiji. Govorim vam da razumijete kako demoni postoje i da se oni zli zaista boje ljubavi, ali i određenih fraza iz Biblije!

Ono što ih najviše uznemiri i na što najjače reagiraju jeste shvaćanje da ga je osoba postala svjesna. Oni isisavaju i kradu vašu životnu energiju.

Prvi korak je pretvaranje vaših misli u negativne, jer je to osnova da “započnu život u vama”. Oni ne žele da imate obitelj, prijatelje, ni da saznate kako možete da se izborite sa njima. Oni žele da budete izolirani i sami.

Postati svjestan postojanja demona je prvi korak

Ne podnose kada idete u crkvu, čitate Bibliju, pa vas nastoje uvjeriti kako su ove aktivnosti dosadne i besmislene. Ovo rade vrlo suptilno – ubacuju vam ideje u glavu i pokušavaju vas uvjeriti da vjerujete u njih i počnete ih slijediti, makar i na vlastitu štetu.

VIDI OVO: DEMONI SU STVARNI: Njegovo svjedočanstvo će vam to potvrditi!

Postati svjestan da demoni zaista postoje je prvi korak ka suočavanju i eliminiranju njihovog negativnog utjecaja na vaš život.

Ako pogledate iza sebe, sigurno ćete shvatiti da ste više puta bili potpuno negativni, da tada ništa niste mogli završiti, da odjednom nemate snage, ali niko se nikada ne zapita gdje je rezerva energije nestala. Mnogi šizofreničari tvrde da bukvalno osjećaju kako energija odlazi u trenutku kada glasovi počnu govoriti”, tvrdi psihijatar.

Ne znači da je svaki oblik šizofrenije povezan s demonskim utjecajima, no kod nekih je moguća povezanost sa zlim đavolskim silama.