Dijete s tumorom na licu su dali na posvajanje, a nakon nekoliko godina uslijedilo je čudo

Zbog nemogućnosti da djetetu plate otklanjanje tumora na licu, roditelji su ga dali na posvajanje. Nakon nekoliko godina slijedi pravo čudo.

Kad se Sam Ettore rodio, bio je sve što su njegovi roditelji iz Vijetnama željeli. Bio je savršen dječak koji je poskakivao, sjajnih očiju i dragocjenog osmijeha. Ali rođen je s tumorom na licu.

Teška odluka

Samovi roditelji odveli su svoje dijete liječnicima i saznali da nema načina da mu pomognu zbog količine novca koja je potrebna da se tumor odstrani. Očajnički želeći spasiti njegov život, shvatili su da je posvojenje jedini odgovor.

Ali Bog je već radio na planu.

U isto vrijeme u Americi, Hope Ettore i njezin suprug John bili su spremni usvojiti dijete. Tada su dobili fotografiju Sama. Znali su bez sumnje da je to dijete njihovo.

Nekoliko zahtjevnih operacija

Kad se Sam kao beba pridružio obitelji Ettore pretrpio je više od jedanaest operacija tumora na licu. Ali izrastao je u izdržljivog tinejdžera koji je shvaćao da ljubav nema granica.

Njegova posvojiteljica, Hope, otkrila je da ima rak i da joj je ostalo samo nekoliko mjeseci života. Ipak, njezina smrtna želja bila je pronaći Samove biološke roditelje.

Nakon nevjerojatne količine potrage, uspjeli su!

Posebno okupljanje

Obitelj Ettore uspjela je pomoću Facetimea povezati se sa Samovim roditeljima, što je bio tako nevjerojatan trenutak. Sam im je pokazao svoje lice, a njegovi su roditelji zaplakali kada su vidjeli kako se njihova beba s tumorom na licu transformirala u zdravo, voljeno i uspješno dijete.

U nastavku pogledajte kako je izgledao Samov susret s biološkim roditeljima.

Sam je podijelio neke posebne riječi sa svojim roditeljima: “Samo vam želim zahvaliti što ste dali sve od sebe da se brinete za mene. Stvarno mi je žao što ste morali donijeti tešku odluku da me date na posvojenje, ali vi i moja posvojena obitelj su ti koji su mi spasili život, i ja sam vam zahvalan.”

Ova je priča puna ljubavi koja sve podnosi, svemu se nada i žrtvuje se. Hope će uskoro vidjeti licem u licem Isusa, znajući da se njezin sin ponovno povezao sa svojim biološkim roditeljima. A svijet kroz njihovu priču upoznaje što doista znači položiti svoj život za druge.

NAJNOVIJE!