Dječak (2) preminuo nakon što ga je vjetar odnio u 'tragičnoj nesreći'
Foto: Gofundme

Dvogodišnji dječak je preminuo, a drugo dijete je ozlijeđeno nakon što ga je otpuhao vjetar u kućici na napuhavanje u Arizoni.

Tragični incident dogodio se oko 17:00 sati po lokalnom vremenu u subotu, 27. travnja, kada je kućica na napuhavanje u kojoj su se djeca igrala zbog vjetra odletjela “na susjednu parcelu”, rekao je ured šerifa okruga Pinal.

“Tog poslijepodneva, nekoliko djece igralo se u kućici na napuhavanje kad ju je jak nalet vjetra odnio na susjedno zemljište“, rekli su iz Ureda šerifa.

Policija je dodala da su oba djeteta zbog ozljeda hospitalizirana, gdje je dvogodišnjak kasnije preminuo. Drugo dijete je u incidentu zadobilo “ozljede koje nisu opasne po život”.

Mlada žrtva identificirana je kao dvogodišnji Bodhi, sin Cristy i vatrogasca Karla, u objavi na Instagramu koju su 29. travnja podijelili očevi kolege u vatrogasnoj postaji u Phoenixu.

Usred tragedije, ožalošćeni roditelji očekuju drugo dijete u svibnju.

Foto: Canva

Tragična nesreća

Policija je incident nazvala “tragičnom nesrećom”, dodajući u svojoj izjavi za PEOPLE, “Željeli bismo uputiti naše iskrene misli i molitve ožalošćenoj obitelji.”

GoFundMe stranicu je za Bodhijeve roditelje postavio obiteljski prijatelj. Ukupni iznos donacija do sada je premašio 105.000 dolara.

“27. travnja, dok se igrao u kućici na napuhavanje, Bodhija je iznenadni nalet vjetra podigao u zrak, što je rezultiralo smrtonosnim ozljedama. Ovaj razarajući gubitak ostavio je Karla i Cristy da se bore s nezamislivom tugom”, napisao je prijatelj u poruci.

“Pored njihovih izazova, Cristy bi trebala roditi svoje drugo dijete 31. svibnja 2024. Usred njihove tuge, suočavaju se s zastrašujućim zadatkom pripreme za dolazak svog novorođenčeta”, nastavila je poruka.

“Kao zajednica želimo pružiti podršku i ublažiti financijski teret koji prati ovakve tragedije. Vaše donacije pomoći će Karlu i Cristy da se usredotoče na tugovanje za svojim voljenim Bodhijem dok se istovremeno pripremaju za novo poglavlje u svojim životima.

Obitelj je u našim molitvama!

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare