Dječak proboden kroz glavu zahvaljuje Isusu što ga je spasio

„Samo je Bog mogao posložiti stvari tako da ga spasi. To je zaista čudo.“

„Nemoj trčati sa_________(noževima, škarama, mačevima, olovkama) – izbit ćeš si oko“. Ako ovu rečenicu niste čuli makar nekoliko puta tijekom djetinjstva, onda ste vjerojatno imali vrlo nježno odrastanje.

Unatoč upozorenju, većina djece i dalje najbolje uči iz iskustva. Oni će dotaknuti peć – nadajmo se samo jednom – prije nego shvate da možda mama zapravo zna o čemu priča (ako taj razum uskoro ispari i vrati im se u 20-ima).

No nema načina da se pripremimo na neobične nesreće kao što je ova. Kako upozoriti dijete na nešto što vam nikada ne bi moglo pasti na pamet? Ne možete ništa učiniti nego ih naučiti da sami razmišljaju kako bi se mogli nositi sa svime što se dogodi.

Kada je Gabrielle Miller iz Missourija, vidjela svog 10-godišnjeg sina nakon što se vratio s igranja, potpuno se uspaničila.

„Iz obraza mu je virila nekakva metalna šipka koja je izgledala kao strijela“; rekla je.

Xavier Cunningham, koji sada ima 11 godina, se sjeća tog incidenta kao da je bio jučer. „Ona je reagirala kao ‘tko mi je to napravio’?“, rekao je.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1994341103950214&set=a.325137020870639&type=3

Xavier se navodno igrao sa svojim prijateljima kada su se odlučili popeti u kuću na drvetu. Nisu bili prvi koji su se dosjetili ići u kućicu, naišli su na roj opasnih osa. Ako ste se ikada suočili s njima, onda znate da ih se treba što prije kloniti. Bolje je pobjeći prije nego nasrnu na vas. No, dok je bježao, Xavier je pao iz kućice na drvetu točno na metalnu šipku za meso koja mu se zabila u glavu.

Ako imate 10 godina, a iz glave vam viri pola metra šipke, prvi refleks je da ju pokušate izvući – no Xavier je znao bolje zbog sudbine koju je jedan zločinac u filmu doživio kada je učinio nešto slično.

„Gledao sam „Crnu Panteru““, rekao je, „Na kraju filma zločinac je izvukao šipku iz sebe i umro je – tako da sam ja odlučio da neću to napraviti.“

Iako je film možda pomogao Xavieru da ne dira šipku, on i njegova obitelj su sigurni da je Božje djelo to što je šipka promašila sve važne dijelove glave te je Xavier prošao gotovo neozlijeđen.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156051532724069&set=a.10154238907454069&type=3

„On je dao svoj život za nas“, rekao je Xavier, „Nakon ovoga stvarno vidim da je on Svemogući Bog“.

Prisjećajući se događaja, Xavierov otav, Shannon Miler, isto slavi Boga.

„Rekao sam, ‘Gospodine, nije me briga, znam da ti imaš plan“, rekao je Miller o vremenu koje je njegov sin proveo na operaciji, „Sve čega se sjećam jest suza i smijeha i radosti. Podrška obitelji i prijatelja je zaista bila velika.“

„Samo je Bog mogao posložiti stvari tako da ga spasi. To je zaista čudo.“

10-year-old miraculous survival | ABC NEWS | September 11, 2018

REMARKABLE SURVIVAL! A 10-year-old boy in Missouri survived after falling out of a tree when he was attacked by bees, then landing face-first on a meat skewer, which traveled 6 inches through his head.

Objavljuje World News Now u Utorak, 11. rujna 2018.

„Evanđelje ovako oživljava“, potvrdila je dječakova majka, „I to sve čini jako stvarnim, jako živim“.