Dječak (10) počinio samoubojstvo zbog zlostavljanja vršnjaka

Desetogodišnji Seven Bridges je prije nekoliko dana, zbog zlostavljanja vršnjaka koje je pretrpio radi kolostomijske vrećice, tragično sebi oduzeo život.

Sevena je pronašla njegova majka Tami Charles kako visi u ormaru. Vratila se iz kupovine nakon čega je otkrila nešto što ju je devastiralo. Njegov tata, Donnie Bridges pjevao je u crkvenom zboru kada se ova događaj zbio.

„Seven je bio sjajan dječak“, rekao je Donnie u sjećanju na svoga sina. „Poznavao je Gospodina, išao je u crkvu, znao je razlikovati dobro od zla. Znao je o poštovanju i nepoštovanju i mi smo se molili kako bi njegov um ostao usmjeren u pravom smjeru. Pitao sam ga da se moli za nas. Molio sam se za njega. Vozio sam ga u školu. Govorio sam da ga tata voli i neka ostane usredotočen, da ostane jak, da ostane u onome što radi i da nikome ne dopusti da ga izbaci iz kolosjeka“.

Nažalost, pritisci i neprestano zlostavljanje od strane vršnjaka jednostavno su bili previše za malenog Sevena.

Par je podijelio priču o tome kako je njihov nevin sin u osnovnoj školi Kerrick koju je pohađao bio neprestano zlostavljan od strane svojih vršnjaka zbog ozbiljnog problema kojeg je imao s crijevima zbog čega je morao nositi kolostomijsku vrećicu.

Foto: Facebook

Bio je desetogodišnjak koji se rodio s bolešću crijeva zbog koje je u svome kratkom životu prošao kroz 26 kirurških zahvata.

PROČITAJTE: Je li samoubojstvo grijeh koji Bog ne može oprostiti?

Zbog toga što je nosio vrećicu i zbog mirisa dobivao je nadimke, trpio je vrijeđanja čak i na rasnoj osnovi. Sevenovi roditelji su u utučeni, a njegova ožalošćena majka iz svog sjećanja ne može obrisati prizor kada je pronašla tijelo svog beživotnog sina kako visi u ormaru.

„Vidjela sam svog mrtvog sina“, rekla je za WHAS-TV. „To je nešto što ne izlazi iz moje glave“.

Foto: Facebook

Prema onome što kaže Tami postojao je velik broj prijava zlostavljanja koje su onda kasnije odbačene. Sada planira reagirati zbog nemara škole tako što će tužiti školski sustav Jefferson okruga zbog toga što je ”iznevjerio njezino dijete”.

Tami kaže da je Seven bio njezino dijete čuda kojeg je rodila nakon što su ju liječnici izvijestili kako ona neće moći imati djecu. No iako je njezino srce slomljeno zbog gubitka sina, njezin duh ostaje snažno ukorijenjen u Božjim obećanjima.

#SevenStrong

Objavljuje Johnathan Johnson u Ponedjeljak, 21. siječnja 2019.

„Njegovi nastavnici su nam rekli da je on bio jedino dijete koje od vrtića pa do petog razreda nikada nije upao ni u kakvu nevolju“, izjavila je Tami za intervju nakon Sevenove smrti.

PROČITAJTE: Jesu li kršćani koji počine samoubojstvo osuđeni na pakao?

„To je važno iz razloga što su naši ”crni” i ”smeđi” dječaci otpočetka marginalizirani i etiketirani kao oni koji imaju ”probleme s ponašanjem”, ali takvo što nisu mogli pronaći u vezi našeg sina. Zato sam toliko nadahnuta. Imali smo dijete koje je bilo uzor svojim vršnjacima i trebamo paziti na problem zlostavljanja koji se događa i među djecom i među odraslima“.

„Naš si je sio oduzeo život kako bi drugi mogli živjeti, živjeti normalno kao djeca, kao građani, kao dio zajednice“, nastavila je. „Kada se sjetim trenutka kada sam upitala Boga ”Zašto moj sin“? sjećam se odgovora- „Dao sam ti svog sina“. Mogu ovdje stajati tužna i uplakana, ali mi je jasno zašto je naš sin otišao kod Boga.

On je poznavao Boga i znao je da ne postoji ništa što ga može odvojiti od Boga. Žalosna sam zbog toga kako je otišao k Njemu, to boli, ostavilo je u nama prazninu, ali razlog zbog čega je otišao će zauvijek biti upamćen. Biti će upamćen kao Seven Snažni“.

IZVORFaithit.com