Dječak je sav novac koji je imao dao zapuštenoj ženi u autobusu

12-godišnji dječak je sav novac koji je imao u svom džepu dao zapuštenoj ženi u autobusu ne očekujući kako će mu ona vratiti. 

Dvanaestogodišnji Jake je jednog jutra žurio u školu i zamalo je propustio autobus. Hvala Bogu, stigao je na svoju stanicu na vrijeme i sa samo 6 dolara u džepu kako bi prošao školski dan.

Putnici su odvraćali svoj pogled od žene

Na sljedećoj stanici autobus je pokupio 56-godišnju ženu po imenu Crystal, koja je nosila neopranu odjeću i doimala se neuredno, što je neke od drugih putnika odvratilo da čak i pogledaju u njezinom smjeru.

Kad je jedan od djelatnika prijevoza prišao novim putnicima u autobusu kako bi uzeo kartu, Crystal je odjednom izgledala prilično uznemireno i počela tražiti sitniš u svojoj torbi.

Kad se kondukter vratio i Crystal mu je rekla da će morati sići na sljedećoj stanici jer nema novca da plati kartu, on nije odgovorio na gostoljubiv način. Samo je skrenuo pozornost na situaciju rekavši joj da ovo nije neka besplatna vožnja za prosjake.

Dječak s 3 dolara u džepu

Dječak se sjetio svojih 3 dolara u džepu

Jake je glumio svjedoka cijele interakcije koju je Crystal imala sa zaposlenikom prijevoza i nije bio zadovoljan njegovom neljubaznom prirodom.

Odjednom se sjetio da još uvijek ima 3 dolara u džepu nakon što je sam platio kartu. Odlučio je priskočiti i brzo ponuditi zaposlenici 3 dolara za njezinu autobusnu kartu.

Nakon ovog čina ljubaznosti, Crystal se srdačno zahvalila Jakeu, a on joj je rekao da je samo pomislio na vlastitu baku i što bi učinio da je ona u ovoj situaciji. Njih dvoje su ugodno razgovarali prije nego što je Jake morao sići i krenuti u školu.

Kad su se oprostili, Crystal je znala da će vratiti Jakeu i zaklela se da će se uskoro vidjeti.

Kako biste saznali što se dogodilo kada se Crystal sljedećeg dana pojavila u Jakeovoj školi dotjerana u svom Mercedesu, pogledajte cijeli video koji je Wonderbot podijelio na YouTubeu.

Iako ne možemo potvrditi činjenice o priči koja je ovdje ispričana, mislimo da ćete biti oduševljeni njezinim srdačnim ishodom. Svima bi nam dobro došao odmor od ciklusa negativnih vijesti. Uživajte

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare