Dječak (2) spasio život majci koja je pala u nesvijest

Dvogodišnji dječak je na nevjerojatan način spasio život majci koja je pala u nesvijest. Dotrčao je do telefona i odmah nazvao službu hitne pomoći.

Dok je bila sama kod kuće sa svojim dvogodišnjim sinom Rileyem, Dani Henry je pozlilo i pala je u nesvijest. Maleni Riley je ostao nevjerojatno priseban pa je dotrčao do telefona, nazvao hitnu pomoć i tako majci spasio život!

Riley je nazvao broj i ponavljao riječ “halo”, nakon čega je objasnio da je njegova mama pala na pod. Služba hitne pomoći je uspjela doći do adrese s koje je poziv stigao (mališan nije znao naziv ulice), i Dana je bila brzo zbrinuta. Kasniji nalazi su pokazali da je majčino stanje tog dana bilo opasno po njezin život.

“Sve čega se sjećam je da je prostorija bila sve manja i manja, a potom sam otvorila oči i čula ekipu hitne pomoći kako kuca na vrata.

VIDI OVO: Dječak (11) razbio prednje staklo automobila kako bi spasio zatočenu bebu

Dječak (2) spasio život majci koja je pala u nesvijest 1
Foto: Daily Mail

On je mamin mali ”heroj”

Riley je sjedio na svojoj kutiji za igračke i gledao plava rotacijska svjetla kroz prozor. Uspjela sam se podići, a zatim sam se ponovno onesvijestila.”, rekla je Dana i dodala: “Silno se ponosim svojim sinčićem! On je mamin mali heroj!”

Danin suprug Rob je objasnio da su on i Dana pokazali Rileyu i njegovoj petogodišnjoj sestri Caitlin kako trebaju postupiti u slučaju takvih i sličnih situacija.

Ipak, Dana ističe da joj nikad ne bi palo na pamet da bi maleni Riley, uz to što je zapamtio broj hitne pomoći, uspio reagirati tako pravovremeno i staloženo.

NAJNOVIJE!